Xperia Z5 vs iPhone 6 Plus / 6S

@Furkan Tünel Z5 Premium modelinin işlemcisi sıkıntılı bir işlemci Sony bu işlemciyi sıvı borularıyla ısınmayı engellemeye çalışmış. İnceleme videoları gelsin, öyle karar ver, belki de ısınmıyordur telefon. Şahsen o işlemci çok sorunlu olduğu için güvenemiyorum. Bu fiyata S6 alman doğru tercih olur. İphone 5S hem eskidi hem de o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. S6, donanım olarakta Z5 Premium modelinden çok daha güçlü.

@BERWAR
Kredi kartı gerekiyorsa alırım da faiz çok fazla geliyor 200-300 arası bir fark oluşuyor. Nasıl yapabiliriz acaba şu taksit işini bir bilginiz var mı?

Kredi kartı ile taksit işini kaldırdılar biliyorsunuzdur. Kredi çekip telefonu alıp kredi alınan bankaya taksitli ödeme imkanı var böyle yapınca 200-300 lira fazla ödeniyor. Benim öğrenmek istediğim bu taksit işinde en az zararla kurtulmak.

Kaldırdılar da bazı siteleri için bu geçerli değil sanırım. Mesela hızlı al sitesi taksit yapıyormuş, sen de bakabilirsin. Hepsi burada sitesine girdim diyor ki ticari kart ile taksit yapabilirsiniz. Ticari karttan kasıt ne anlamadım onu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı