Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 429 11 Eylül 2020 #11 Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Eylül 2020 #12 Gamagu dedi: Merhaba arkadaşlar, XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D60G RGB Gri 3200MHZ CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA Bu RAM'i almayı planlıyorum. Fiyatının diğer RAM'lere oranla daha fazla olduğunun farkındayım, bu benim için sorun değil. Performansı nasıldır, herhangi bir sorunu var mıdır? Gigabyte B450M S2H anakart ile kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam haberiniz olsun istediğiniz Ram Gaming Gecesinde indirime girecek. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor! www.incehesap.com
Gamagu dedi: Merhaba arkadaşlar, XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D60G RGB Gri 3200MHZ CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA Bu RAM'i almayı planlıyorum. Fiyatının diğer RAM'lere oranla daha fazla olduğunun farkındayım, bu benim için sorun değil. Performansı nasıldır, herhangi bir sorunu var mıdır? Gigabyte B450M S2H anakart ile kullanacağım. Şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam haberiniz olsun istediğiniz Ram Gaming Gecesinde indirime girecek. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor! www.incehesap.com
Gamagu Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 429 12 Eylül 2020 #13 hadwiger dedi: Hocam haberiniz olsun istediğiniz Ram Gaming Gecesinde indirime girecek. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, oradan satın aldım.
hadwiger dedi: Hocam haberiniz olsun istediğiniz Ram Gaming Gecesinde indirime girecek. Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım! İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, oradan satın aldım.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 12 Eylül 2020 #14 Gamagu dedi: Teşekkür ederim, oradan satın aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman, güzel günlerde kullanın.
Gamagu dedi: Teşekkür ederim, oradan satın aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman, güzel günlerde kullanın.