Mert Celil Kalmuk
Kilopat
Son iki aydır bilgisayarın RAM kullanımı oldukça artmış durumda. Nedenine baktığım zaman spesifik bir kullanım göremiyorum ama kullanımı da düşüremiyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda RAM kullanımı %15-35 arası değişiyor ancak 1-2 saatlik kullanım sonunda %70'lere dayanıyor ve düşmüyor. Anlık donmalar, kasılmalar yaşıyorum ve nedenini henüz çözemedim.
Arka planda sadece Vanguard ve Kaspersky açık iken çekmiş olduğum ekran alıntısını paylaşıyorum.
Crackli kullandığım bir uygulama yok. Sadece IDM kullanıyorum.
Sistemim 16 GB 3200MHz CL16 RAM'e sahip. Hem Malwarebytes hem de Kaspersky ile derin tarama yaptım fakat hiçbir virüse rastlamadım.
Donanımsal/Yazılımsal bir problem midir yoksa son dönemlerdeki Windows ile alakalı bir sıkıntı mıdır?
RAM markam: XPG Gammix D30 8 GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM (AX4U32008G16A-SB30)
Arka planda sadece Vanguard ve Kaspersky açık iken çekmiş olduğum ekran alıntısını paylaşıyorum.
Crackli kullandığım bir uygulama yok. Sadece IDM kullanıyorum.
Sistemim 16 GB 3200MHz CL16 RAM'e sahip. Hem Malwarebytes hem de Kaspersky ile derin tarama yaptım fakat hiçbir virüse rastlamadım.
Donanımsal/Yazılımsal bir problem midir yoksa son dönemlerdeki Windows ile alakalı bir sıkıntı mıdır?
RAM markam: XPG Gammix D30 8 GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM (AX4U32008G16A-SB30)
Son düzenleyen: Moderatör: