Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #11 gangan dedi: Hocam görselin sağ altında 1.350 yazıyor. Genişletmek için tıkla... XMP diyor o Ram frekansını arttırmak için BIOS dan açılan bir ayar diye biliyorum. XMP için Ram OC diyebiliriz. Yani frekansı arttırılmış hali.
gangan dedi: Hocam görselin sağ altında 1.350 yazıyor. Genişletmek için tıkla... XMP diyor o Ram frekansını arttırmak için BIOS dan açılan bir ayar diye biliyorum. XMP için Ram OC diyebiliriz. Yani frekansı arttırılmış hali.
gangan Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #12 Syqex dedi: XMP diyor o Ram frekansını arttırmak için BIOS dan açılan bir ayar diye biliyorum. XMP için Ram OC diyebiliriz. Yani frekansı arttırılmış hali. Genişletmek için tıkla... Şuan XMP açık o yüzden herhalde. O zaman 1.2v olanı alıyorum, teşekkürler.
Syqex dedi: XMP diyor o Ram frekansını arttırmak için BIOS dan açılan bir ayar diye biliyorum. XMP için Ram OC diyebiliriz. Yani frekansı arttırılmış hali. Genişletmek için tıkla... Şuan XMP açık o yüzden herhalde. O zaman 1.2v olanı alıyorum, teşekkürler.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 28 Mayıs 2022 #13 İkiside 1.35V sadece çip farkı var. Biri Micron çip biri samsung. Sendeki hangi ürün kodluysa onu al.
İkiside 1.35V sadece çip farkı var. Biri Micron çip biri samsung. Sendeki hangi ürün kodluysa onu al.
gangan Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #14 Unixd dedi: İkiside 1.35V sadece çip farkı var. Biri Micron çip biri samsung. Sendeki hangi ürün kodluysa onu al. Genişletmek için tıkla... Bendeki Micron ama ürünlerden hangisi Micron hocam?
Unixd dedi: İkiside 1.35V sadece çip farkı var. Biri Micron çip biri samsung. Sendeki hangi ürün kodluysa onu al. Genişletmek için tıkla... Bendeki Micron ama ürünlerden hangisi Micron hocam?
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 28 Mayıs 2022 #15 gangan dedi: Bendeki Micron ama ürünlerden hangisi Micron hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi raminin kutusunda yazar ürün kodu ona bak genede karşılaştır. 38G olan Micron.
gangan dedi: Bendeki Micron ama ürünlerden hangisi Micron hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi raminin kutusunda yazar ürün kodu ona bak genede karşılaştır. 38G olan Micron.