XPG Invader TEMPERED GLASS SİYAH MID Tower KASA 399 TL!

Nasıl her yeri kapalı kasada hava akışı olabiliyor, anlayamadım. Hiç hava akışı görmediniz mi acaba?

1623669244798.png



Stok fanlı Ryzen 5 3600 ile maksimum 73 derece gördüm, o da anlık sıcaklıklar.

1623669341332.png
 
Olabilir, 1 hafta önce aldım çünkü. :D
Aynen hocam. Benimde alalı 8 ay falan oluyor. Şu an hem yaz hem de macundan dolayı haliyle biraz daha fazla ısınıyor. Kasa konusuna gelirsek güzel kasa hatta bu fiyata bayağı iyi ama hava akışının diğer mesh modellerle yarışabileceğini düşünmüyorum.
Ön panel çıkabiliyor. Gayet iyi bir hava akışına sahip.
Ön paneli çıkardıktan sonra ne anlamı kaldı ki. Tüm tip gidiyor zaten çıkarırsan.
 
Aynen hocam. Benim de alalı 8 ay falan oluyor. Şu an hem yaz hem de macundan dolayı haliyle biraz daha fazla ısınıyor. Kasa konusuna gelirsek güzel kasa hatta bu fiyata bayağı iyi ama hava akışının diğer mesh modellerle yarışabileceğini düşünmüyorum.

Ön paneli çıkardıktan sonra ne anlamı kaldı ki. Tüm tip gidiyor zaten çıkarırsan.

Ama yan taraftan da mesh alan var zaten. Yani ön panel zaten aralıklı daha güçlü çekiş sağlıyor. Bence bu fiyata gayet güzel.
 
Bu kasanın hava geçirgenliği fazlasıyla yeterli. Sunduğu soğutma varyasyonları da opsiyon içeriyor. Çoğu Mid Tower kasada RAM'lerin yüksekliği, sıvı soğutma bloğunun kalınlığı, hava soğutmanıb boyutları gibi durumları hesaba katmanız gerekirken bu kasa size çok imkan sunuyor. Bir fan kontrol ünitesi yok, cafcaflı fanları bulunmuyor ancak özellikle şu fiyatına göre sundukları kesinlikle bunları kapatıyor ki zamanla tercihinize göre giderilebilecek eksiklikler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı