XPG Lander 500 650W kasaya sığacak soğutma önerisi

acan_can

Megapat
RAM
16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46
Ekran kartı
ASRock Radeon RX9060XT Challenger OC 16GB
Anakart
Biostar A620MS
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba herkese,

Dün hazır masaüstü sistem sipariş verdim fakat içerisinde stok fan bulunuyor, ekstra zaman kaybetmemek adına bugün de kule tipi soğutucu sipariş vermek istiyorum. Soğutucu konusunda hiçbir bilgim yok. 4-6 bakır borulu, tek çift fanlı vb. arlarında ne fark oluyor anlamıyorum dahi.

Sistemin bağlantısı:

Kasa model markası: XPG Lander 500 650W
Kasa boyutları 450 x 200 x 405 mm şeklinde olup üretici tarafından Üst: 360 / 240mm x 1Arka: 120mm x 1 radyatör desteği sunmaktadır. (Satıcıdan bilgilendirme olarak geldi.)

Birkaç soğutucu arasında kaldım. Şunlar:

Hangi soğutucu daha iyidir ve kasama uyar mı acaba?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba herkese,

Dün hazır masaüstü sistem sipariş verdim fakat içerisinde stok fan bulunuyor, ekstra zaman kaybetmemek adına bugün de kule tipi soğutucu sipariş vermek istiyorum. Soğutucu konusunda hiçbir bilgim yok. 4-6 bakır borulu, tek çift fanlı vb. arlarında ne fark oluyor anlamıyorum dahi.

Sistemin bağlantısı:

Kasa model markası: XPG Lander 500 650W
Kasa boyutları 450 x 200 x 405 mm şeklinde olup üretici tarafından Üst: 360 / 240mm x 1Arka: 120mm x 1 radyatör desteği sunmaktadır. (Satıcıdan bilgilendirme olarak geldi.)

Birkaç soğutucu arasında kaldım. Şunlar:

Hangi soğutucu daha iyidir ve kasama uyar mı acaba?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçeniz nedir?

İndirimdeyken alınabilir. Kasanız 160mm destekliyor. Bu model de 160mm. Cama sıfıra sıfır olabilir.

İndirimdeyken alınabilir. Kasanız 160mm destekliyor. Bu model de 160mm. Cama sıfıra sıfır olabilir.
Sıfıra sıfır olması sorun yapmaz mı temperli camı takınca?

Sıfıra sıfır olması sorun yapmaz mı temperli camı takınca?
Hayır, camı patlatmadığı sürece sorun olmaz. Bende o şekilde 5 6 ay kullandım sıkıntı yaşamadım.

Anladım, temperli cam birkaç milim içine giriyor ya kasanın o yüzden sormuştum. Dediğiniz gibiyse çok iyiymiş soğutucu.
Bu arada kasadan kasaya değişebilir belki. Riske atmak istemiyorsanız farklı bir sey önereyim.

Özellikleri çok iyiydi attığınızın fakat bildiğiniz başka varsa onları da görmek isterim. Teşekkür ederim ilginiz için.
Sizin kendi attığınız assasin king olabilir. Onun boyu küçük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı