XPG Prime yazılımı başlangıçta açılmıyor

berkaykahya

Zeptopat
Daha fazla  
Selam,

XPG Summoner klavye aldım. Prime yazılımıyla profil oluşturup kaydettim ama PC'yi kapatıp açtığımda Prime otomatik açılmıyor. (başlangıç seçeneğinde etkin görünüyor) menüden kendim açtığımda da "beni hatırla" seçili olmasına rağmen şifre kayıtlı görünmüyor her seferinde tekrar yazıyorum. Yani her PC açtığımda yanar döner mod aktif oluyor ben statik bir ışık ayarlamıştım her PC açtığımda bu yazılımı açıp login olmaktan sıkıldım. Herkeste olan bir sorun mu bu bir çözümü var mı?

Selam,

XPG Summoner klavye aldım. Prime yazılımıyla profil oluşturup kaydettim ama PC'yi kapatıp açtığımda Prime otomatik açılmıyor. (başlangıç seçeneğinde etkin görünüyor) menüden kendim açtığımda da "beni hatırla" seçili olmasına rağmen şifre kayıtlı görünmüyor her seferinde tekrar yazıyorum. Yani her PC açtığımda yanar döner mod aktif oluyor ben statik bir ışık ayarlamıştım her PC açtığımda bu yazılımı açıp login olmaktan sıkıldım. Herkeste olan bir sorun mu bu bir çözümü var mı?

Bende de var çok çöp bir uygulaması var gerçekten.

Aynı dertten ben de muzdaribim. Üstüne oturumu açık tut ya da şifre hatırla seçeneği de yok. Her seferinde şifre gir, yüklenmesini bekle bi ton uğraş.

Statik olarak mavi yeşil sarı beyaz gibi renkler var bu arada FN kombinasyonlarında.

Cidden herkeste böyle ve bir çözümü yok mu bunun çok ilginç. 🙂

Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum: Prime'da misafir olarak giriş yapıp oradan istediğim renk ayarını yapıp kaydettim o zaman programı açmasam da hep bu renk ayarlı kalıyor. Pc kapattığımda ışığın yanmaması için de bios ayarından usb güç verme özelliğini devredışı bıraktım.

not: misafir olarak giriş yapmaya gerek yokmuş senkronu kapatıp o şekilde ayarlanan renk profili hep öyle kalıyormuş.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı