Çözüldü XPG RGB'li ekran kartı kablosunun LED'leri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darlyyy

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba XPG ekran kartı RGB kablosu aldım fakat bilgisayarı açtıgımda LED'ler çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Hocam ARGB desteklemeyen bir anakarta ARGB ürün takmak mümkün değildir. Bunun için genelde eğer kasanızın ARGB Hub'ı varsa ona bağlayıp kontrol edebilir veya bir kontrolcü alarak da sorunu halledebilirsiniz.

Ben anakart harici şeyler için bu kontrolcüyü ister çoğaltıcı şeklinde anaklarta bağlı istersem de kumandayla kullanabiliyorum. 5 aded kadar ARGB girişi destekliyor. Hatta çoğaltıcı kablolarla da bu çoğaltılabilir.
Daha detaylı anlatır mısınız hocam. Hangi ürün linki var mı? Kabloyu nereye taktığınız önemli ayrıca eğer ARGB ise anakart yazılımından ARGB renkleri için gerekeli uygulamayı kullanmalısınız.

XPG ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW Sleeved Kablo hocam ürün bu uzatma kablosunu ekran kartına taktım çalışıyo ledler içinde bir erkek bir dişi giriş var ama anakartımda rgb için giriş yok nasıl olucak bilmiyoprum​

Hocam ARGB desteklemeyen bir anakarta ARGB ürün takmak mümkün değildir. Bunun için genelde eğer kasanızın ARGB Hub'ı varsa ona bağlayıp kontrol edebilir veya bir kontrolcü alarak da sorunu halledebilirsiniz.

Ben anakart harici şeyler için bu kontrolcüyü ister çoğaltıcı şeklinde anaklarta bağlı istersem de kumandayla kullanabiliyorum. 5 aded kadar ARGB girişi destekliyor. Hatta çoğaltıcı kablolarla da bu çoğaltılabilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı