KingTalesX Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, klavyem henüz elime ulaştı. Bu kadar hızlı basıyorum, okumuyor, tuş atlaması oluyor. Neden olur bu? 100 liralık klavye bile yapmıyor bunu. Mekaniklerde bu böyle mi oluyor? Cherry MX Red klavye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
Arkadaşlar, klavyem henüz elime ulaştı. Bu kadar hızlı basıyorum, okumuyor, tuş atlaması oluyor. Neden olur bu? 100 liralık klavye bile yapmıyor bunu. Mekaniklerde bu böyle mi oluyor? Cherry MX Red klavye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Temmuz 2021 #2 Kullandığın site veya uygulama nedir? Ben de deneyeyim bir. Mekaniklerde böyle değil En azından bende değil Artı 0 Eksi
Kullandığın site veya uygulama nedir? Ben de deneyeyim bir. Mekaniklerde böyle değil En azından bende değil