XPG Summoner vs ASUS TUF K3 Aura vs Cooler Master CK550 V2

Bütçe
1400

Mert Göktuğ

Hectopat

Aklımda bu klavyeler var, bütçem 1400 TL civarı. Hangisini önerirsiniz? Ya da önereceğiniz başka klavye var mı?

Dostum. Önce ne tarz bir klavye istediğine karar ver derim. Üç ayrı switch'e sahip klavye paylaşmışsın. Üçünün de tarzı birbirinden ayrı. Bu üç farklı gömlek arasından tavsiye istemek yerine, gömlek mi tişört mü yoksa hoodie mi giyeyim diye sormaya benziyor.

Örneğin, yukarıdaki arkadaş red switch tavsiye etmiş fakat ben red switch tavsiye etmem. Öncelikle kendin ne tarz bir klavye istiyorsun? Onu paylaşırsan tavsiye vermek daha kolay olur.

Dostum. Önce ne tarz bir klavye istediğine karar ver derim. Üç ayrı Switch'e sahip klavye paylaşmışsın. Üçünün de tarzı birbirinden ayrı. Bu üç farklı gömlek arasından tavsiye istemek yerine, gömlek mi tişört mü yoksa hoodie mi giyeyim diye sormaya benziyor.

Örneğin, yukarıdaki arkadaş red Switch tavsiye etmiş fakat ben red Switch tavsiye etmem. Öncelikle kendin ne tarz bir klavye istiyorsun? Onu paylaşırsan tavsiye vermek daha kolay olur.

Şu an Corsair strafe kullanıyorum red Switch yaklaşık 5 yıldır sapasağlam devam çalışıyor tuşları bayağı kırıldı yedeklerini bulamadığım için yeni klavyeye geçmek istiyorum o yüzden genel olarak red Switch bakmaya çalışıyorum. Bu arada ASUS'unda red Switch olanı var ben yanlışlıkla brown switcholan linki atmışım.

Red switch istiyorsanız bence Cherry MX'e yönelin. Corsair K68 Red'i tavsiye ederim. RGB takıntınız var ise de CK550 V2 iyidir, ancak bana fiyatı olması gerekenden yüksek geldi. CK550'nin içindeki mekanik anahtar Cherry MX'i taklit eder ve performans olarak neredeyse aynıdır fakat Cherry MX anahtarlı bir klavye değildir.

Ben de sekiz ay önce klavye alırken bu düşünceyle yola çıktım. CK550 V2 ile K68 Red arasında kaldım ve K68'i aldım. Ama o zaman CK550, K68'e göre çok daha düşük fiyattaydı. K68'i hala kullanıyorum sorunsuzca. Sıfır değil, ikinci el almayı düşünürseniz nakit ihtiyacından satmaktayım klavyemi. Sıfır alacak olur iseniz bu sitede fiyatı çok uygun.

Burada 50 liralık kuponla birlikte 1.250 liraya denk geliyor.

K68'e alternatif olarak konudaki TUF K3'ün red switch versiyonu da iyidir. Red değil blue switch isterseniz de kesinlikle XPG Summoner'ı alın.

Red Switch istiyorsanız bence Cherry MX'e yönelin. Corsair K68 Red'i tavsiye ederim. RGB takıntınız var ise de CK550 V2 iyidir, ancak bana fiyatı olması gerekenden yüksek geldi. CK550'nin içindeki mekanik anahtar Cherry MX'i taklit eder ve performans olarak neredeyse aynıdır fakat Cherry MX anahtarlı bir klavye değildir.

Ben de sekiz ay önce klavye alırken bu düşünceyle yola çıktım. CK550 V2 ile K68 red arasında kaldım. Ve K68'i aldım. Ama o zaman CK550, K68'e göre çok daha düşük fiyattaydı. K68'i hala kullanıyorum sorunsuzca. Sıfır değil, ikinci el almayı düşünürseniz nakit ihtiyacından satmaktayım klavyemi. Sıfır alacak olur iseniz bu sitede fiyatı çok uygun.

Burada 50 liralık kuponla birlikte 1.250 liraya denk geliyor.

K68'e alternatif olarak konudaki TUF k3'ün red Switch versiyonu da iyidir. Red değil Blue Switch isterseniz de kesinlikle XPG Summoner'ı alın.

Kardeşimde K68 kullanıyor bende Corsair strafe aslında aşırı memnunum klavyemden fakat 5 yılın ardından insan farklı bir klavye olsun istiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı