Xpreia Z3 Root Yetkisi Olmadan Uygulama Kaldırmak

el bombası

Hectopat
Turkcell'den Xperia Z3 aldım fakat içinde 10'a yakın uygulaması vardı. Silinenleri sildim, silinmeyenleri ise dondurdum. Root yetkisi almadan bu uygulamalardan nasıl kurtulabilirim? Sony Update'ten fabrika ayarlarına döndürsem stock ROM'u mu yükler yoksa Turkcell uygulamalarıyla mı yükler? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş hocam root ederse bootloader kilidi kırılır ve geri dönüşü olmaz. Roottan önce drm kodlarını yedekleyip bootloaderı açmanız daha sağlıklı olur. Bu şekilde ilerde drm leri geri yükleyerek bootloaderı kilidini eski haline getirebilirsiniz.

Bende turkcellden aldım z3'ü turkcell uygulamaları için;
ayarlar>uygulamalar>tümü'ne geldikten sonra turkcell uygulamalarını tek tek bulup devre dışı bırakırsanız daha sağlıklı olacaktır.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Root bootloader kilidini falan açmaz. Bilmeden yorum yapmayınız.

Onun dışındadakı kısım doğru. Root olmadan kaldıramadıklarını devre dışı bırakabilirsin ancak.
Hatam varsa affola. Bootloader'ı kırmadan nasıl root edebilirim peki bir kaynak veya link verebilirseniz sevinirim root etmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı