Xrades mi, klasse mi?

BayHarry

Hectopat
Merhaba dostlar, yakın zamanda mouse pad alacağım ve 2 marka arasında kaldım. Sizce hangisi daha uzun ömürlü kaliteli?(siyah bir mouse pad değil desenli alacağım)

2 yıldır desenli ve 3.5 yıldır da siyah Xrades kullanıyorum. Desenli iş yerinde, siyahı evimde. Kalite olarak o kadar silmeme rağmen halen daha ilk günkü gibiler.

Diğer markayı duymadım, görmedim, bilmiyorum. Ama Xrades'i kesinlikle tavsiye ederim. Etrafımda da kime tavsiye ettiysem hep memnun kaldırlar.

2 yıldır desenli ve 3.5 yıldır da siyah xrades kullanıyorum. Desenli iş yerinde, siyahı evimde. Kalite olarak o kadar silmeme rağmen halen daha ilk günkü gibiler.

Diğer markayı duymadım, görmedim, bilmiyorum. Ama Xrades'i kesinlikle tavsiye ederim. Etrafımda da kime tavsiye ettiysem hep memnun kaldırlar.

Hocam başka konulardada klasse dedikleri için arada kaldım yoksa xrades alacaktım çok güzel modelleri var fakat başka konularda klassenin daha iyii kaydıgın falan soylemişler.

Hocam başka konulardada klasse dedikleri için arada kaldım yoksa xrades alacaktım çok güzel modelleri var fakat başka konularda klassenin daha iyii kaydıgın falan soylemişler.
Profesyonel derecede oynamıyorum ama Xrades ile çok uzun saatler CS:GO ve R6S oynadım.

Profesyonel derecede oynamıyorum ama xrades ile çok uzun saatler CS:GO ve r6s oynadım.

Anladım hocam sağ olun.

Klasse kullanmadım ancak 1 yıldır bunu kullanıyorum, şimdiye kadar birçok kez yıkadım herhangi bir renk solması dökülme olmadı memnunum.
Hocm kayması nasıl baskı kalitesi falan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı