2 yıldır desenli ve 3.5 yıldır da siyah xrades kullanıyorum. Desenli iş yerinde, siyahı evimde. Kalite olarak o kadar silmeme rağmen halen daha ilk günkü gibiler.
Diğer markayı duymadım, görmedim, bilmiyorum. Ama Xrades'i kesinlikle tavsiye ederim. Etrafımda da kime tavsiye ettiysem hep memnun kaldırlar.
Profesyonel derecede oynamıyorum ama Xrades ile çok uzun saatler CS:GO ve R6S oynadım.Hocam başka konulardada klasse dedikleri için arada kaldım yoksa xrades alacaktım çok güzel modelleri var fakat başka konularda klassenin daha iyii kaydıgın falan soylemişler.
Klasse kullanmadım ancak 1 yıldır bunu kullanıyorum, şimdiye kadar birçok kez yıkadım herhangi bir renk solması dökülme olmadı memnunum.Sizce hangisi daha uzun ömürlü kaliteli?
Profesyonel derecede oynamıyorum ama xrades ile çok uzun saatler CS:GO ve r6s oynadım.
Hocm kayması nasıl baskı kalitesi falan?Klasse kullanmadım ancak 1 yıldır bunu kullanıyorum, şimdiye kadar birçok kez yıkadım herhangi bir renk solması dökülme olmadı memnunum.
Bence fiyatına göre çok güzel alırsan memnun kalacağını düşünüyorum.Hocm kayması nasıl baskı kalitesi falan?
Bence fiyatına göre çok güzel alırsan memnun kalacağını düşünüyorum.
Bende trendyol'dan almıştım, genellikle siteler arasında böyle fiyat farkları oluyor sebebini bilmiyorum.Hocam dediğinizi alacağım galiba bir de Trendyol'da 280 Hepsiburada'da 299 neden?
Bende Trendyol'dan almıştım, genellikle siteler arasında böyle fiyat farkları oluyor sebebini bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.