XT5 Slayer 5050 ekran görüntüsü yeşile döndü

Jiltim

Kilopat
Makaleler
1
Cihazı dün teslim aldım. Windows 11 kurup test ettim herhangi bir sorun yoktu. 3 saat test ettim ve testten yarım saat sonra ekran böyle oldu, ben de açma kapama tuşundan kapatıp açtım ve düzeldi. Daha sonra acaba arızası vardı zorlayinca mı ortaya çıktı diye düşünüp tekrar test ettim.
Bayağı zorladım falan ama aynı ekranı daha vermedi. Dünden belli kullanıyorum aynı sorun olacak mı diye olmadı. Acaba bir anlık bir hata mı oldu yoksa laptop arızalı mı? Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arızalı olsa aynı sorunu yaşamaya devam ederdiniz. Anlık bir çakışma olmuş olabilir.

Benim içime sinmedi şahsen değişim yapılabilir mi?

Benim içime sinmedi şahsen değişim yapılabilir mi?

Hocam değişim yapacaklarını sanmıyorum genelde direk iade alıyorlar iade edersen aldığım fiyata geri alamıyorum. Ekranı yukari aşağı yapıyorum az az bastırıyorum, bir sorun yok gibi donanımsal. Ekranda sorun yok gibi.

Intel driverları sorunlu kontrol yazılımından ekran renk kısmında varsayılan gelen profili kullanma başka bir şey oluştur ve Intel driverlarını güncelle.

Deneyeyim tekrar ederse veya etmezse haber ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…