XT5 Slayer 5050 ekran görüntüsü yeşile döndü

Hocam bilgisayardan memnun musun? Alınır mı? Sence?

Hocam alınır soğutmasını beğendim performansı beni tatmin etti Valorant ,CS Yükledim yüksek ayarlarda 350 450 arasi gidip geliyor FPS, tabii fiste kullanırken böyle şarj harici 60FPS'ye otomatik kitliyor ben oyundan ziyade iş için aldım kullandığımız çeşitli programlar var onlarda kullanacağım. Sarji da full oyun oynarsan ortalama 3 saat civarı gibi gider diye düşünüyorum ama normal kullanımda daha fazla gider ekran kalitesi renkler vs. güzel bende AOC 24G42e monitör var ondan iyi diyebilirim renkleri için. Ben uygun fiyata ve 10 taksit ile aldım almadan önce iç mekan tasarımı dolayısı ile ve kullandığı kasa itibari ile sogutmada sorun yaşamayacağımı bilerek aldım zaten laptoplarda ki en büyük problem ısınma ve bu laptop ısınmıyor bu özellikte bir şey arıyorsanız tavsiye ederim pişman olmazsın.

Güvenebilirseniz LOQ alabilirsin ben GameGaraj alırdım bu ara Lenovo'ya güvenemiyorum R25i-30 DisplayPort'u bozuldu hep bir kronik bir şey.

Hocam alınır soğutmasını beğendim performansı beni tatmin etti Valorant, CS yükledim yüksek ayarlarda 350 450 arasi gidip geliyor FPS, tabii fiste kullanırken böyle şarj harici 60FPS'ye otomatik kitliyor ben oyundan ziyade iş için aldım kullandığımız çeşitli programlar var onlarda kullanacağım. Sarji da full oyun oynarsan ortalama 3 saat civarı gibi gider diye düşünüyorum ama normal kullanımda daha fazla gider ekran kalitesi renkler vs. güzel bende AOC 24G42e monitör var ondan iyi diyebilirim renkleri için. Ben uygun fiyata ve 10 taksit ile aldım almadan önce iç mekan tasarımı dolayısı ile ve kullandığı kasa itibari ile sogutmada sorun yaşamayacağımı bilerek aldım zaten laptoplarda ki en büyük problem ısınma ve bu laptop ısınmıyor bu özellikte bir şey arıyorsanız tavsiye ederim pişman olmazsın.

60FPS kilidi açıla biliyor.

Hocam alınır soğutmasını beğendim performansı beni tatmin etti Valorant, CS yükledim yüksek ayarlarda 350 450 arasi gidip geliyor FPS, tabii fiste kullanırken böyle şarj harici 60FPS'ye otomatik kitliyor ben oyundan ziyade iş için aldım kullandığımız çeşitli programlar var onlarda kullanacağım. Sarji da full oyun oynarsan ortalama 3 saat civarı gibi gider diye düşünüyorum ama normal kullanımda daha fazla gider ekran kalitesi renkler vs. güzel bende AOC 24G42e monitör var ondan iyi diyebilirim renkleri için. Ben uygun fiyata ve 10 taksit ile aldım almadan önce iç mekan tasarımı dolayısı ile ve kullandığı kasa itibari ile sogutmada sorun yaşamayacağımı bilerek aldım zaten laptoplarda ki en büyük problem ısınma ve bu laptop ısınmıyor bu özellikte bir şey arıyorsanız tavsiye ederim pişman olmazsın.

Ben de çizim yapmak için alacağım. Oyun ara sıra bakacağım. Anladığım kadarıyla tam aradığım bilgisayar.

Güvenebilirseniz LOQ alabilirsin ben GameGaraj alırdım bu ara Lenovo'ya güvenemiyorum R25i-30 DisplayPort'u bozuldu hep bir kronik bir şey.

60FPS kilidi açıla biliyor.

Hocam o kadar detayı bilmediğim için ben pek önemsemedim zaten oyun için almadim.

Ben de çizim yapmak için alacağım. Oyun ara sıra bakacağım. Anladığım kadarıyla tam aradığım bilgisayar.
Aynı amaç için aliyordun bende çizim vs. İçin aldım malum uzun süreli çalışmalarda ısınmayan ve performans dan düşmeyen birsey gerekiyordu tam biçilmiş kaftan bu cihaz. Ayrıca program kullanırken rander harici fan açtığını görmedin soğuk çalışıyor.

Açıkçası Lenovo'ya çok güvenemedim. O kadar para veriyorum problem çıksın istemem. Muhtemelen ben de Slayer alacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Açıkçası Lenovo'ya çok güvenemedim. O kadar para veriyorum problem çıksın istemem. Muhtemelen ben de Slayer alacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Rica ederim bende Lenovo alacaktım arkadaşımın bir tanıdığında bu yeni kasayı almış 1 ay içinde sorunlar yaşamış bana sakın alma dedi bende Acer ve HPlere bakıyordum bu fiyat bandında çok kronik cihaz olduğunu fark edip Slayer almaya karar verdim şu an iyi ki almışım diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı