Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 5 Şubat 2024 #1 X'te anonim bir hesaba hakaret ettim, bana dava açabilir mi?
T taniwesti Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Isim soyisim vs. belli ise acabilir sanırım hocam. Bazı siyasiler ve isim yapmış kisiler açıyor diye biliyorum.
Isim soyisim vs. belli ise acabilir sanırım hocam. Bazı siyasiler ve isim yapmış kisiler açıyor diye biliyorum.
Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 5 Şubat 2024 #3 taniwesti dedi: Isim soyisim vs. belli ise acabilir sanırım hocam. Bazı siyasiler ve isim yapmış kisiler açıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... adamın ismi Honoredeberke mesela açabilirmi öyle.
taniwesti dedi: Isim soyisim vs. belli ise acabilir sanırım hocam. Bazı siyasiler ve isim yapmış kisiler açıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... adamın ismi Honoredeberke mesela açabilirmi öyle.
T taniwesti Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Duhan41 dedi: adamın ismi Honoredeberke mesela açabilirmi öyle. Genişletmek için tıkla... Sadece berke ibaresi varsa kesinlikle bir hakaret davasından sonuc alamaz hocam. (kendi şahsi deneyimimdir, internet arastirma yapmanız iyi olur)
Duhan41 dedi: adamın ismi Honoredeberke mesela açabilirmi öyle. Genişletmek için tıkla... Sadece berke ibaresi varsa kesinlikle bir hakaret davasından sonuc alamaz hocam. (kendi şahsi deneyimimdir, internet arastirma yapmanız iyi olur)
W w0unch Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 652 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5600 NVIDIA GeForce RTX 3060 V2 12 GB TUF GAMING A520M-PLUS (AM4) CORSAIR VENGEANCE 8x2 3200 MHZ WD BLUE SN570 500GB WD BLUE 1TB FSP HV PRO 550W FSP CMT211 ASUS VG279Q1A 165 HZ 1MS ID COOLING SE 214 XT CORSAIR NIGHTSWORD RGB AULA F75 RAZER BLACKSHARK V2 Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 taniwesti dedi: Sadece berke ibaresi varsa kesinlikle bir hakaret davasından sonuc alamaz hocam. (kendi şahsi deneyimimdir, internet arastirma yapmanız iyi olur) Genişletmek için tıkla... Hocam ben de anonim bir hesaba küfür ettim dava açacağını söyledi korkutuyor mu yani açamaz mı anonim olduğu için?
taniwesti dedi: Sadece berke ibaresi varsa kesinlikle bir hakaret davasından sonuc alamaz hocam. (kendi şahsi deneyimimdir, internet arastirma yapmanız iyi olur) Genişletmek için tıkla... Hocam ben de anonim bir hesaba küfür ettim dava açacağını söyledi korkutuyor mu yani açamaz mı anonim olduğu için?
eminallen Kilopat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 218 10 Şubat 2025 #6 w0unch dedi: Hocam ben de anonim bir hesaba küfür ettim dava açacağını söyledi korkutuyor mu yani açamaz mı anonim olduğu için? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç ne oldu acaba aydınlatabilir misiniz?
w0unch dedi: Hocam ben de anonim bir hesaba küfür ettim dava açacağını söyledi korkutuyor mu yani açamaz mı anonim olduğu için? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç ne oldu acaba aydınlatabilir misiniz?
W w0unch Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 652 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5600 NVIDIA GeForce RTX 3060 V2 12 GB TUF GAMING A520M-PLUS (AM4) CORSAIR VENGEANCE 8x2 3200 MHZ WD BLUE SN570 500GB WD BLUE 1TB FSP HV PRO 550W FSP CMT211 ASUS VG279Q1A 165 HZ 1MS ID COOLING SE 214 XT CORSAIR NIGHTSWORD RGB AULA F75 RAZER BLACKSHARK V2 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #7 eminallen dedi: Hocam sonuç ne oldu acaba aydınlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yok dava falan
eminallen dedi: Hocam sonuç ne oldu acaba aydınlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yok dava falan