X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Tweet'i sileyimmi silmekte istemiyorum cuk oturdu vallahi.Sende haketmişsin birader
Riskleri göze alıyorsan silmeTweet'i sileyimmi silmekte istemiyorum cuk oturdu vallahi.
X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Tweet'i sileyim mi silmekte istemiyorum cuk oturdu vallahi.
2 Kişi etiketlemiş besavder'i bende biliyorum çok gördüm yaptıklarını.Hocam ben besiktasliyim bu besavder işini iyi yapıyor hakaretlere falan dava açabiliyor ama bir şey olmaz gibi.
Umarım açar, en azından biraz karakter sahibi olursunuz, sırf bir takımı desteklediği için bir topluluğun ailevi değerlerine küfredecek kadar aşağılık olduğunuzun farkına varırsınız belki?X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Link atsana bizde etiketleyelim2 Kişi etiketlemiş besavder'i bende biliyorum çok gördüm yaptıklarını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.