X'ten hakaret ettikten sonra dava açılır mı?

Bu konuyu gördüm okudum. Sonra X'e girdim, hemen bahsettiğin gönderi karşıma çıktı ve altında senin yorumunu gördüm. İlginç bir denk geliş oldu ama bir şey olacağını sanmıyorum.

X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Öncelikle bir şey olacağını sanmıyorum, ama bir takıma kendini ait gören insanlara toplu küfür etmeniz ne kadar mantıklı? Umarım uğraştırırlar sizi.

X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?

Hiçbir şey olmaz ama para kazanmayacaksan sil tweeti.

Birşey olmaz , öyle seylerden davalık olunsaydi günde sizin gibi yüz bin kişi dava yerdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı