Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
En fazla seni bir güzel öper gönderirler.
Olayın ne olduğunu bilmeden sazan gibi atlanmış yine.Umarım açar, en azından biraz karakter sahibi olursunuz, sırf bir takımı desteklediği için bir topluluğun ailevi değerlerine küfredecek kadar aşağılık olduğunuzun farkına varırsınız belki?
Olay fark etmez, ona göre yazmayı öğren o zaman, cümlen tüm taraftarları kapsıyor.Olayın ne olduğunu bilmeden sazan gibi atlanmış yine.
Olayın ne olduğu kimin umrunda? Karşı taraf belki haksızdır ama sen tüm Beşiktaş'lılara küfür ediyorsun. Küfür edeceksen karşıdakine et, en fazla küfür edebileceğin yer sosyal medya zaten.Olayın ne olduğunu bilmeden sazan gibi atlanmış yine.
Öncelikle bir şey olacağını sanmıyorum, ama bir takıma kendini ait gören insanlara toplu küfür etmeniz ne kadar mantıklı? Umarım uğraştırırlar sizi.X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Link paylaşır mısın?Bu konuyu gördüm okudum. Sonra X'e girdim, hemen bahsettiğin gönderi karşıma çıktı ve altında senin yorumunu gördüm. İlginç bir denk geliş oldu ama bir şey olacağını sanmıyorum.
X uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Birşey olmaz , öyle seylerden davalık olunsaydi günde sizin gibi yüz bin kişi dava yerdiX uygulamasında "BJK'yi anca böyle o**'lar tutar" yazdım. Aradan birkaç saat geçti ve tweetim tuttu ve diğer kullanıcılar besavder Beşiktaşlı avukatlar derneğini etiketledi. Dava yer miyim bunu yazdım diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.