Sağolun, deneyeceğim.Hocam ne alaka size gidip dali maskesi ile adamı soy demiyorum. Kafadan gidik canlı dersdeki geri### erdi gibi giyin diyorum.
Sağolun, deneyeceğim.Hocam ne alaka size gidip dali maskesi ile adamı soy demiyorum. Kafadan gidik canlı dersdeki geri### erdi gibi giyin diyorum.
Sen 19 yaşında bu cümleleri kuruyor ve bu konuyu açıyorsan durum gerçekten çok başkaDostum velet değilim, 19 yaşındayım. Tabi sen 40 yaşındaysan o başka.![]()
Tamam hocam, en büyük sizsiniz.Sen 19 yaşında bu cümleleri kuruyor ve bu konuyu açıyorsan durum gerçekten çok başka![]()
Serseri hocam, hani var ya okulda kendini bir şey sanan tipler, onlardan bile fena. Allah'tan tek gelecek çocuk, diğer kekolar gibi 20-30 kişi gelmeyecek.Hocam çocuk çok belalı bir tip mi yani demek istediğim serseri gibi tavırları var mı ya da serseri mi?
Belli olmaz o aslan parçası.Serseri hocam, hani var ya okulda kendini bir şey sanan tipler, onlardan bile fena. Allah'tan tek gelecek çocuk, diğer kekolar gibi 20-30 kişi gelmeyecek.
Eğer zaten 20-30 kişi gelirse artık dünyada ki en hızlı insan Usain Bolt olmaz.Belli olmaz o aslan parçası.
Serseri hocam, hani var ya okulda kendini bir şey sanan tipler, onlardan bile fena. Allah'tan tek gelecek çocuk, diğer kekolar gibi 20-30 kişi gelmeyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.