Ya dayak yiyeceğim ya da dayak atacağım

Hocam hiç bulaşmamanızı öneririm bu ş*refsizlerin ne yapacağı belli olmaz Allah korusun bıçak falan getirir gerisini siz düşünün kendinizi bir gereksiz insan yüzünden riske atmaya değmez en fazla korktu kaçtı der abartacak bir şey yok.
Haklısınız hocam, bakalım ne olacak.
Arkadaşlarınla git, eğer dayak yersen eve bırakırlar, eğer çok gelirlerse sizde karşılık verebilirsiniz.
Hocam öyle de uhud savaşına döner.

Hocam 1.90 100 kilo birinin ağır hareket edeceğini düşünürsek ilk yumruğu kaçırması durumunda galibiyetiniz işten bile değil. Ama o yumruk tutarsa... Şaka bir yana kavga kötü bir şey, allah yardımcınız olsun. :D

taktik verir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

0:04'de Cem abimiz taktiği vermiş.

Hocam 1.90 100 kilo birinin ağır hareket edeceğini düşünürsek ilk yumruğu kaçırması durumunda galibiyetiniz işten bile değil. Ama o yumruk tutarsa... Şaka bir yana kavga kötü bir şey, allah yardımcınız olsun. :D
Hocam o tam vurmaya hazırlanırken vurmayı düşünüyorum.
Senin okçuların tepeyi terk etmiceğine güveniyorsan sıkıntı çıkmaz.
Hocam hepsi muhallebi bebesi. :D İlk kaçan onlar olur.

Hocam bu arada bu kavga sadece sizinle kalmayabilir kavga sonucunda aileniz eğer şüphelenirse ya da bir yerlerden öğrenirse iş çok büyür ve büyük sıkıntılara olaylara yol açabilir kesinlikle gitmemeniz tarafındayım.

Evet beyler, beklediğim gün geldi çattı. Bizim lisede çok belalı bir tane çocuk vardı, ve ben kendimi savunan, sözünü esirgemeyen biriyim. Bana ne zaman artistlik taslasa lafını veriyordum ve beni hep tehdit ediyordu. Çok şükür sonunda açılacağız. :D Anlayacağınız ya çocuk benim kafamla aşağıyı yer değiştirecek, ya da ben doğru taktiklerle çocuğa kritik atıp tekleyeceğim. Bizim evin orda boş arazi var orada açılacağız, sizce ne yapmalıyım taktik verir misiniz ? Bu arada çocuk 1.90 civarı ve nereden baksan 100 kilo vardır, ben 1.84 ve 78 kiloyum, anlayacağınız ağır siklet ve orta siklet dövüşü olacak. :D Ama görseniz çocuk izbandut gibi, adım atınca yer oynuyor. :(
Ben de 188 90 kiloyum. Çağır beni beraber dövelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı