Ruter
Kilopat
Buna katılmıyorum. Belki de evreni yaratma amacı kişisel bir egodur, bu kargaşadan zevk alıyordur.Tanrı kötü olsa bizi yaratmazdı. Bir de bu açıdan düşünün.
Buna katılmıyorum. Belki de evreni yaratma amacı kişisel bir egodur, bu kargaşadan zevk alıyordur.Tanrı kötü olsa bizi yaratmazdı. Bir de bu açıdan düşünün.
Mantıklı. Ben öyle Allah'a inanmıyorsunuz diye kafir diyecek halim yok bu arada. Bir keresinde benim de aklıma takılmıştı bu soru. İçin içinden çıkamadım. Kitabımızda bazı şeylerin tam bilgisi verilmiyor. Belki buda onlardan birisidir. Dediğiniz mantıklı lafım yok.Bir kadın 4 eş alamazken, bir erkek 4 eş alabiliyor. Nerede eşitlik? En basitinden böyle. Savaş dönemi falan demeyin, bu kitap evrensel olduğunu iddia ediyor.
Açtığım konudan sonra açılmış tekrar galiba hocam.Ne, bu konu az önce kilit yemedi mi?
Hâlâ evrim geçiyoruz, mesela apandisit eskiden işlevli iken şu an işlevi kalmadığı kanıtlandı, eski insanlardan çok daha farklıyız, artık 20'lik dişleri çıkmayan ben dahil insanlar var, çünkü çok kullanılmıyor artık. Bileğimizde eskiden olan kalın bir kemik şu an ben dahil çoğu insanda yok, eskiden ağaçlara tırmanmaya yardımcı olduğu için her insanda varmış hemen hemen, sana attığım videoları izle böyle bilimsel kanıtları olmayan videoları değil.
Bu videoda çok güzel açıklanmış.
Hayır, inanmayanları sorgusuz cehenneme atacağı için.Kötü olduğunu düşünmen için sana ne yaptı ki? Başına gelen her kötü olay yaratıcının mı suçu?
Yani hocam?