Yabancı dil önerisi

Sizin önergelerinizde gayet mantıklıymıs ben genellikle eğlence amaçlı dil öğrenmeye çalışırım o yüzden ben genellikle çok az kullanılan dilleri öğrenmeye çalışmıştım yinede İspanyolca bazı konularda gerekli olabilir İspanyolca konuşan kitleler büyük sonuçta.
Kültürü araştırın sonra dili öğrenin daha zevkli olur. Ben Fransızcayı şarkılarını çok hoşuma gitti öğrendim. Almanya'yı Prusya kültürünü merak ettim diye öğrendim. Böyle böyle kendinde bir merak unsuru oluşturup o kültür ile bağ kurarsanız hem daha zevkli hem de daha kolay olur.

Kültürü araştırın sonra dili öğrenin daha zevkli olur. Ben Fransızcayı şarkılarını çok hoşuma gitti öğrendim. Almanya'yı Prusya kültürünü merak ettim diye öğrendim. Böyle böyle kendinde bir merak unsuru oluşturup o kültür ile bağ kurarsanız hem daha zevkli hem de daha kolay olur.
Kültürlerinide araştırıyorum genelde zaten ülkelerin kültürlerini iyi bildiğim içinde derin bir araştırmayada girmiyorum ama mantıklı bir öneri imiş dil öğrenmeyi düşünen arkadaşlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı