mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 27 Şubat 2021 #11 The Stranger tavsiye ederim. Bayağı sağlamdır.
T TuluyhanYavuz Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2021 #12 Ozark herkese hitap etmeyebilir ancak güzel.
Erdem20 Megapat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 704 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #13 Dreamy Bull dedi: Bence tam olarak aradığı Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Bu dizi hakkında bilgim yoktu. İzleme sırasına alalım o zaman.
Dreamy Bull dedi: Bence tam olarak aradığı Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Bu dizi hakkında bilgim yoktu. İzleme sırasına alalım o zaman.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #14 Dreamy Bull dedi: Spartacus Breaking Bad. Prison Break. The act. Got. Vikings Lupin The queen's gambit. La casa de papel. Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Güzel liste yapmış arkadaş. Sadece spartacus izlerken arada ne izledim diye biliyorsun o kadar. Artı olarak Rick and Morty tavsiye ederim. Bana göre en iyi bilim kurgu dizilerinden birisi.
Dreamy Bull dedi: Spartacus Breaking Bad. Prison Break. The act. Got. Vikings Lupin The queen's gambit. La casa de papel. Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Güzel liste yapmış arkadaş. Sadece spartacus izlerken arada ne izledim diye biliyorsun o kadar. Artı olarak Rick and Morty tavsiye ederim. Bana göre en iyi bilim kurgu dizilerinden birisi.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 28 Şubat 2021 #15 Erdem20 dedi: Aradığın dizi stranger things dostum. İyi izlemeler. Genişletmek için tıkla... Büyük bir keyifle izledim maalesef.
Erdem20 dedi: Aradığın dizi stranger things dostum. İyi izlemeler. Genişletmek için tıkla... Büyük bir keyifle izledim maalesef.
fortBoys Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #17 Strranger Things
A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #18 Turok_28 dedi: Arkadaşlar canım sıkılıyor dizi tavsiye ederseniz sevinirim özellikle içinde bilimkurgu, macera, gizem, gerilim barındıran güzel diziler. Genişletmek için tıkla... Bunların dışında olur mu eğer olursa Lost derim benim favorim dizim ve bence çok güzel.
Turok_28 dedi: Arkadaşlar canım sıkılıyor dizi tavsiye ederseniz sevinirim özellikle içinde bilimkurgu, macera, gizem, gerilim barındıran güzel diziler. Genişletmek için tıkla... Bunların dışında olur mu eğer olursa Lost derim benim favorim dizim ve bence çok güzel.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 28 Şubat 2021 #19 Dreamy Bull dedi: Bence tam olarak aradığı Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Animasyon sevmiyorum pek. aLoneDark66 dedi: Bunların dışında olur mu eğer olursa Lost derim benim favorim dizim ve bence çok güzel. Genişletmek için tıkla... İzlem.
Dreamy Bull dedi: Bence tam olarak aradığı Rick and Morty. Genişletmek için tıkla... Animasyon sevmiyorum pek. aLoneDark66 dedi: Bunların dışında olur mu eğer olursa Lost derim benim favorim dizim ve bence çok güzel. Genişletmek için tıkla... İzlem.
song3R Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 87 5 Mart 2021 #20 Turok_28 dedi: Arkadaşlar canım sıkılıyor dizi tavsiye ederseniz sevinirim özellikle içinde bilimkurgu, macera, gizem, gerilim barındıran güzel diziler. Genişletmek için tıkla... Dark, Fleabag.
Turok_28 dedi: Arkadaşlar canım sıkılıyor dizi tavsiye ederseniz sevinirim özellikle içinde bilimkurgu, macera, gizem, gerilim barındıran güzel diziler. Genişletmek için tıkla... Dark, Fleabag.