Yabancı dizi tavsiyesi

TWD izlemediğim için hiçbir fikrim yok açıkçası nasıl bir dizi hiç bilmiyorum.
Ben de genel olarak dizi izlemem yabancı türk farketmeden ancak millet o kadar çok konuşuyor ki artık anlamaya başladım :)

Eğer biri TWD tavsiye ederse hem kendi adına hem benim adıma suratına tükürürsen sevinirim.
Bu kadar da hakkını yeme bence. İlk sezonları güzeldi, fikir iyiydi. Sonradan monotonlaşmaya başladı.

Öneri:
  • Mr. Robot
  • Person of Interest
  • West World
Bunları bırakmadan izlersen, pişman olmazsın. Özellikle West World bazı noktalarda şaşırtacak.

The 100 öneririm, bilim kurgu kategorisine giriyor. Netflix'te 4 sezonu tek var, 5 ve 6. sezonu da bir şekilde diğer sitelerde izlersin. 7. sezonu da 20 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak. The 100 harika bir dizi gerçekten.
Işık şehri falan vardı o dizimi bu?
the rain
you
bunları izleyebilirsin
The Rain izledim. You diziside sarmadı bıraktım.

Bu kadar da hakkını yeme bence. İlk sezonları güzeldi, fikir iyiydi. Sonradan monotonlaşmaya başladı.
Ya aslında dizi dediğin istifini bozmamalı, 1-2 sezon kötü geçirseler tamam ama adamlar bence yedinci sezondan beri yalpalıyorlar. Ama Game of Thrones'a lafım yok adamlar 1 sezon batırdılar yine de hakkı yenmez

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı