- Makaleler
- 42
Umarım The Walking Dead değildirTWD ne?
Umarım The Walking Dead değildirTWD ne?
İzledim sonraki sezonu bekliyorum.Money heist (la casa de papel)
Ben de genel olarak dizi izlemem yabancı türk farketmeden ancak millet o kadar çok konuşuyor ki artık anlamaya başladımTWD izlemediğim için hiçbir fikrim yok açıkçası nasıl bir dizi hiç bilmiyorum.
Onunda kapağını beğenmemiştim şimdi bakıyorum ona.Aksiyon ve dramın ağır bastığı bir şaheser var, Sons Of Anarchy izlemezseniz çok şey kaçırırsınız.
Bu kadar da hakkını yeme bence. İlk sezonları güzeldi, fikir iyiydi. Sonradan monotonlaşmaya başladı.Eğer biri TWD tavsiye ederse hem kendi adına hem benim adıma suratına tükürürsen sevinirim.
Işık şehri falan vardı o dizimi bu?The 100 öneririm, bilim kurgu kategorisine giriyor. Netflix'te 4 sezonu tek var, 5 ve 6. sezonu da bir şekilde diğer sitelerde izlersin. 7. sezonu da 20 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak. The 100 harika bir dizi gerçekten.
The Rain izledim. You diziside sarmadı bıraktım.the rain
you
bunları izleyebilirsin
Ya aslında dizi dediğin istifini bozmamalı, 1-2 sezon kötü geçirseler tamam ama adamlar bence yedinci sezondan beri yalpalıyorlar. Ama Game of Thrones'a lafım yok adamlar 1 sezon batırdılar yine de hakkı yenmezBu kadar da hakkını yeme bence. İlk sezonları güzeldi, fikir iyiydi. Sonradan monotonlaşmaya başladı.
Ciddi anlamda o diziyi tüm dizilerin en üst zirvesi olarak düşünüyorum. Kesinlikle şans vermelisin.Onu
Onunda kapağını beğenmemiştim şimdi bakıyorum ona.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.