Yabancı kız ile sevgili olunur mu?

Benimki Kayserili 3 yıl oldu daha yeni anlamaya başlıyorum. (!) ünlem koyayım da ne olur ne olmaz

-Lütfen yeni tanıştığınız her karşı cinse sevgili yaparım düşüncesiyle gitmeyin. Among Us oynuyorsunuz işte bir üst rütbeye niye çıkartıyosun. Bak keyfine geç, büyütmemek lazım.
 
İngilizcen iyiyse neden olmasın; fakat uzak mesafeli ilişki çok saçma. Ne malum senin daha ruhun duymazken başkasıyla sevgiliyse? Onun sevgilisinin olduğunu görmen çok zor.
 
Merhabalar, kızla Among Us'ta tanıştık. Sonra konuşurken Instagram falan istedi, verdim. Kız durmadan yazıyor. Beraber Among Us giriyoruz hep. Tek sıkıntı onun İngilizce konuşması. Fikriniz nedir? Kıza arkadaş gözüyle mi bakmalıyım?
Not: Kız fotoğraf attı, çok güzel.
Kardeşim bugün çağırsa gidemezsin, çağırsan gelemez. Aynı ülkede bile uzak mesafe yürümezken bir de ülkeler arası uzak mesafe denemek saçmalık olur ama senin bileceğin iş tabi.
 
Fırsat ayağına gelmiş, İngilizcen de gelişir bu kızla ama başka ülkede olması işinizi zorlaştırır, eğer ciddi düşünüyorsan tabii. Farklı şehirde olsa bir nebze de olsa görebilme imkanın var, şu halde zor. Bu kızla sadece gönül eğlendirebilirsin. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı