W WrOwLed Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 415 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar yabanci siteden Windows 11 EnterpriseAldım çevrimiçi aktivasyon dedi. Bana bir lisans anahtarı verdi. Enterprise Edition'a yükseltinEnterprise sürümünü kullandığınızdan emin olun. Kullanmıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyin: İnternet bağlantınızı kesin. Bu yükseltme anahtarını girin: Enterprise'a yükselttikten sonra internete yeniden bağlanın. Daha sonra tarafımızdan almış olduğunuz aktivasyon anahtarını giriniz. Böyle bir talimat verdi güvenilir midir ?
Arkadaşlar yabanci siteden Windows 11 EnterpriseAldım çevrimiçi aktivasyon dedi. Bana bir lisans anahtarı verdi. Enterprise Edition'a yükseltinEnterprise sürümünü kullandığınızdan emin olun. Kullanmıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyin: İnternet bağlantınızı kesin. Bu yükseltme anahtarını girin: Enterprise'a yükselttikten sonra internete yeniden bağlanın. Daha sonra tarafımızdan almış olduğunuz aktivasyon anahtarını giriniz. Böyle bir talimat verdi güvenilir midir ?