Tamam adam daha başlayalı bismillah kaç gün olmuş bu dediklerini ona anlatsak adam derki nereye geldik biz spor salonu yerine üniversitede matematik bölümüne falan mı geldik der afallar. Ben ona basitçe kabaca anlatmıştım. Şuan kilolu kilo verecek bitti amacı da bu olmalı. Ona göre isterse ben kendisine beslenme ve antrenman programını da beş kuruş para istemeden veririm. Şunu hepimiz biliyoruz bir kilo alırkenkine göre çok daha az bir kazanç daha doğrusu yavaş bir kazanç olacaktır. Hepimiz hemfikiriz. Herneyse uzatmaya gerek yok konu sahibi arkadaş istiyorsa bana ulaşabilir detaylı bilgi almak içinHayır intermediate seviyede de kas kazanılabilir fakat maintenance veya surplus kaloride kazandığın kadar olmayabilir o kadar. Kalori açığını abartmayıp, gidip low carb falan yapmazsan progressive overload görürsün ve bu da zaten hipertrofinin en önemli göstergesi. Zaten abartı olmayan bir kalori açığında gücün düşüyor veya artmıyorsa bir şeyleri yanlış yapıyorsundur. Evet cutta ne kadar uzun süre kalırsan bu o kadar zorlaşır ama uzun süreli olmayan kalori açıklarında gayet mümkün.