Yahudileri, Nazi soykırımından korumak için uydurulmuş bir hastalık: K sendromu

Hiçbir şeyi kanıtlayamam ama benim fikrim şöyle bunlar aşırı yobaz bir kitle aslında kendilerini üstün görüyorlar. İnanışları mitolojik bir çok öğeden besleniyorlar. Mitolojik diyorum çünkü siz Allah'a inanmıyorsunuz. Ama bu kitle sizin aksinize Allah'a inaniyor ve Adem'in ilk eşi olan ama insan olmayan şeytan olan bir kadından geldiklerine inanıyorlar. Mavi kan dedikleri şeyden. Bence tamamen ruh hastalarılar böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Kuran'da da zaten Adem ve Havva diye geçer. Adem'in başka karısından bahsetmez.

Robotlaştırma ya da ''Transhumanizm''in sebebi de birincisi şeytanın Allah'a söylediği ben onları insanlıktan çıkaracam sözü. İkincisi beden kontroludur. Senin kalbin yapay olursa hacklenebilir de. Bugün nesnelerin internetini konusuyoruz. O sana takacakları yapay organlar neden bundan muaf olsun? Ki bugun kalp ritmi ve bircok seyi akıllı telefon ve saatlerimizle takip edebiliyoruz. Yani imkansız değil. 5G ve ya 6G dedikleri şey ile de tamamen seni antene donusturecekler. Bugun çeşitli deneylerle hayvanların ve insanların hisleri ve beyınde nelerı aktıf ettıgı ve nasıl frekans yaydıklarını takıp edebiliyoruz. Yarın bu kadar gelişmiş bir internetle yolda yururken bıle senın hıselerını algılayabılecekler. Kaldı kı daha sana cıpı takmadan bugun Cın'de yapay zekayla kameradan senın hıslerını ve mılletıne kadar tespıt edıbılen sıstemler var.

Kısacası bılmıyorum belkı ınsanlıgın yararına olur, belkı de olmaz. Her seye guvenıp balıklama atlamamak lazım dıyorum sadace. Çin'de ki yapay zekaya sahip kamera kontrolu dısındakı dıger anlattıklarım komplo teorisidir. Hiçbiri kanıtlanamaz.

Çin'de gerçekten boyle sistem var ve insanlarını kontrol edıyor. Kısının Uygurlu mu Çinli mi oldugunu bile ayırt edebiliyor. Uygurluysa direkt polise haber veriyor.
Hocam öncelikle ben en azından şu an Allah'a inanıyorum, öyle bir durum söz konusu değil. Şu an sorguluyorum sadece, bir nevi daha derinliklerine inmeye çalışıyorum. İkinci dediğiniz şey bundan en az 20 yıl sonra konuşulabilecek bir şey bence. İlk şey ise tamamen saçma geldi bana da, en azından Kur'an'da yazana göre. Peki, madem kendilerinin Adem' in şeytan olan karısından geldiklerine inanıyorlar, bu amaçların hepsi şeytanın söylediği şeyi gerçekleştirmek için mi yani? Neye dayanarak böyle konuşuyorlar acaba? Çok saçma geldi bana açıkçası.

Hocam öncelikle ben en azından şu an Allah'a inanıyorum, öyle bir durum söz konusu değil. Şu an sorguluyorum sadece, bir nevi daha derinliklerine inmeye çalışıyorum. İkinci dediğiniz şey bundan en az 20 yıl sonra konuşulabilecek bir şey bence. İlk şey ise tamamen saçma geldi bana da, en azından Kur'an'da yazana göre. Peki, madem kendilerinin Adem' in şeytan olan karısından geldiklerine inanıyorlar, bu amaçların hepsi şeytanın söylediği şeyi gerçekleştirmek için mi yani? Neye dayanarak böyle konuşuyorlar acaba? Çok saçma geldi bana açıkçası.
Daha 50 yıl var bence. Bilmiyorum ki komplo teorisi işte. Bu insanların toplanıp yaptıkları ayinlerden kullandıkları işaretlerden söylemlerden böyle şeyler uydurulmuş işte. Doğru yanlıs bılmıyorum bende. Ama kendılerını üstün gördükleri ve bir takım sapkın inanısları olduklarından emınım acıkcası. Cunku toplantılarında normal saglıklı bır ınsanların kullandıkları seylerı yapmıyorlar ve şeytanla ilişkilendirilmiş imgeleri bolca kullanıyorlar. Haliyle insanlarda haklarında böyle seyler soyluyor. Kendılerıne sormak lazım derdınız ne bu ımgelerı neden kullanıyorsunuz ve ayınları neden yapıyorsunuz dıye?

@.I.N.И.A. yalnız hocam, konuştuktan sonra aklıma takıldı ve Yahudilerle ilgili komplo teorilerini araştırdım. Ne çok varmış yahu? Çoğu da mantıklı ayrıca.
Ya yok ne mantıklısı. Hepsi ''fırfır'' boş şeyler. Yahudiler dünyanın en mazlum milletidir. Yıllarca ezilip, tecavüze uğrayıp, katledilmişlerdir zayıf oldukları için. Çünkü hristiyan ve müslüman devletler hep daha güçlü olmuştur. İnsan gücü vb. durumlar bakımından. Zayıf oldukları içinde hep iftiralara maruz kalmışlardır. Sen hiç güçlü kişilerin iftiraya uğradıgını gordun mu? Hep mazlum ve güçsüzlerdir iftiraya uğrayanlar. Ayrıca aşırı yeteneklidirler. Bu yüzden de müslümanlar ve hristiyanlar tarafından hep kıskanılmış ve şiddete maruz kalmıslardır. Dünya ve çevre için açıkladıkları her türlü projede yine karalanıp komplo teorileriyle iftira atılmıstır. Dünya ve insanlık kurtulacaksa bunlar kurtarır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı