[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

Çok iyi olmuş yakalandığı insanlar ne emekler ile alıyor parçaları. Recep Baltaş'ın dediği gibi afiyet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamana kadar internetten 4-5 alışveriş yaptım. Geneli elden, yüz yüze görüşerek oldu ama bunca okuduğum şeyden sonra tövbe bir daha kimseden bir şey almam internet üzerinden.

Bir insan bu kadar haysiyetsiz, şerefsiz nasıl olabilir üç kuruş para için anlamıyorum.

Bu zamana kadar internetten 4-5 alışveriş yaptım. Geneli elden, yüz yüze görüşerek oldu ama bunca okuduğum şeyden sonra tövbe bir daha kimseden bir şey almam internet üzerinden.

Bir insan bu kadar haysiyetsiz, şerefsiz nasıl olabilir üç kuruş para için anlamıyorum.

Şahsın moral kodu yok işte. Konuda şahsın 17 dakikalık bir ses kaydı da var, dinlerseniz çok net anlıyorsunuz bunu. Ayrıca yılda 200-250 bin lira arası kaldırdığını belirtmişti bir seferinde. Bunun 50 bin lirası ile avukat vs tutsa, içeriden erken bile çıkabilir.

İbrahim Mete MERMER isimli kişiyle irtibatım olmuştu ekran kartı alacaktım. Dolandırıcı olduğunu anladım ve forumda konunun altına yazmıştım arkadaşları uyarmak adına. Zarara uğrayan arkadaşlar mutlaka şikayetci olmalılar. Saygılarımla

Şahsın moral kodu yok işte. Konuda şahsın 17 dakikalık bir ses kaydı da var, dinlerseniz çok net anlıyorsunuz bunu. Ayrıca yılda 200-250 bin lira arası kaldırdığını belirtmişti bir seferinde. Bunun 50 bin lirası ile avukat vs tutsa, içeriden erken bile çıkabilir.

Aslında tüm bunların kaldırdıkları paralar ile alakası yok sanırım. Ceza sisteminin gözden geçirilmesi gerekli, son yıllarda telefon dolandırıcılığı vs. bin bir türlü suç iyice türedi memlekette. Bunca insan fütursuzca bu işlere giriyorsa demek ki caydırıcı bir ceza yok ortada. Tabi şununda altını çizmek lazım, insanlarımız da bu tür durumlarda hakkını aramak konusunda eğitimsiz. Eminim ki dolandırılanların %95'i gidip suç duyurusunda bile bulunmuyor. Yoksa hiç bir aklı selim insan 250-500 bin lira fark etmez, 17-25 yıl arası arası hapis yatmayı göze almaz. (diye düşünüyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı