[Yakalandı] Dolandırıcılık - Emre Göktaş

17 yıl yemiş diyorlar.

Hocam kim diyor? Kesin bilgi lazım bize. Zira ben de bu şahıs yüzünden şikayet edildim duruma göre şikayet edene haber vereceğim, ben de manevi tazminat davası açacağım. 17 çok az.

Daha bu elemana yardım ve destek olanlar var onlarla da işimiz var

Hocam yardım eden olduğuna emin misiniz? Tek kişi diye biliyordum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madur olan hakkında takip olan çaprazlama dolandırılmış arkadaşlar;

Şenol Bey ile telefonda görüştük, şahsın dosyası İzmir asayiş şubeye bağlı dolandırıcılık yan kesicilik masasındadır.

Eğer davası devam eden var ise bu bilgi ve isim ile birlikte cumhuriyet savcılığına bu kişi tarafından dolandırıldığını ve madur olduğunı beyan eden bir dilekçeyi dosyalarına eklenmek üzere teslim edebilirler.

Şahıs ceza evindeymiş...

Selamın aleyküm arkadaşlar emre göktaş isimli şahıs dün yakalanmış ve tutuklanmış şu anda cezaevinde olduğunu söylediler. Allah razı olsun dedim ben de. Şahıs beni dolandıramadı o ayrı konu 50 den fazla dosyadan söz etti memur bey. Herkese geçmiş olsun gerisini o fareler gibi içeride sürünecek olan şahıs düşünsün :)

Selamın aleyküm arkadaşlar emre göktaş isimli şahıs dün yakalanmış ve tutuklanmış şu anda cezaevinde olduğunu söylediler Allah razı olsun dedim bende.Şahıs beni dolandıramadı o ayrı konu 50 den fazla dosyadan söz etti memur bey.Herkese geçmiş olsun gerisini o fareler gibi içeride sürünecek olan şahıs düşünsün :)

Tutuklandığı kesin bilgidir herkesin gözü aydın. Eğer o şahısla ilgili bir talebiniz şikayetiniz var ise dosyanıza ekleyin dedi memur bey. İzmir asayiş şubeyi arayarak bilgi alabilirsiniz. Ben dün şikâyetçi oldum savcılıktan onlarca sayfa delil ile birlikte. Ve bu şahısa yardım eden bir kaç şüphelendiğim kişiyi de şikayet ettim. Darısı onların da başına...

0553 059 45 87 Yahya Kemal Aksoy - Dolandırıcıdır

0542 521 2334 - Aynı şahsın numarası ... Bunlardan da şikayetci olundu herkese iyi forumlar sorusu olan sorabilir...

1300 TL'ye gtx 1080 Ti satan dolandırıcı bunlar da :D

IP adreslerinin tamamını özel mesaj ile ilettim size.

Kadın arkadaş arıyormuş. Hapiste çok bulacak desenize :)

Belasını buldu dört duvara sarılıp uyur artık. O satma vaadiyle kandırdığı kişilerin ahıyla zor uyuyacak geceleri...Bana sadece küfür ve tehdit etti ama gereği yapıldı şükür :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı