Yeni dolandırıcılık sitesi
Laptop www.xilanpazar.com
Evet sahibinden benzeri siteleri klonlayan dolandırıcımız 360 gündür (internette bulduğum ilk
konu ) yakalanmadı, yakalanmıyor, yakalanmayacak.
Artık konu açmayı düşünmüyorum okul açılıyor zaten adam da diyor faydan yok ama 5-10 kişiyi kurtardım dönüş sağladılar teşekkür için vs. araştırmalarda dolandırılan kişilerin arkası sağlam olmasına rağmen ellerinden bir şey gelmediğini anladım, sosyal medyadan herhangi bir ünlü, tanıdık vs. siz anladınız küfür, argo kullanıldığında aç kapıyı sen ne güzel tweetler atıyon öyle diyenler gelir kapıya ama gündemin 6-8 kişiyi 5500TL'den dolandıran şahıs 360 gündür oturduğu yerden rahatından ev, araba, yazlık, kışlık almıştır.
Polise gidince dosya açılmıştır bulacağız diyorlar.
Domain firmasına gidersin yok bizde gözükür ama bizde değil der.
Klonlanan siteye gidersin ararsın müşteri hizmetini telefon başındaki kadın siteye girmeye korkar.
Telefon numarası hayalet çıkar artık ****cell'de nasıl bir saçmalık varsa tüm dolandırıcılar ****cellden numara alıyor.
A*bankın a*öde diye sistemi sayesinde parayı çekiyor o da nasıl oluyor tam anlayamadım doğrusu zaten şikayet varda 1500 şikayet şimdi şikayetleri okudum hepsi bizim laptoplu dolandırıcı günde 2-3 şikayer açılmış maşallahı var 10k dolandırdığı da varmış MacBook Pro zamanı
şikayet var