Aklıma gelen örnekler birlikte komik videolara bakmak, geçmişteki komik anılar hakkında konuşmak ve sinema gibi aktiviteler. Hava şartlarına uygun ve olabildiğince ekonomik şeyler olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Alkol ile birlikte kız muhabbeti yaparız. Zamanla alkolü fazla kaçırdığımız için olay kızdan uzaklaşıp tamamen dalgaya döner. Daha sonra 2-3 saçma olay yaşarız ve gece biter zaten.
101 oynamak gayet keyifli oluyor. Özellikle kız arkadaşlarınla gittiğin bir ortam varsa ya Monopoly ya da Tabu çok zevkli. Haricinde vakit uzunsa korku evi, go-kart gibi aktivitelerde zevkli oluyor.
Aklıma gelen örnekler birlikte komik videolara bakmak, geçmişteki komik anılar hakkında konuşmak ve sinema gibi aktiviteler. Hava şartlarına uygun ve olabildiğince ekonomik şeyler olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
neredeyse her şeyi yapabildiğim bir arkadaşım var ne olursa olsun yanımızda birbirimizin olması yeterli olduğu için sıkılmıyoruz kolay kolay. bazen saatlerce muhabbet edebiliyoruz 6-7 saat bize 3 saat gibi geliyor.
Ben en yakın arkadaşımla 600KM uzaktayım. Çalıştığım yere müşteri olarak gelmişti, 3 yıldır en yakın arkadaşım diyebilirim. Discord üzerinden bayağı oyun oynuyoruz. O haziranda Ankara'ya geliyor ben 1 Temmuz'da 2 ay onun yanına gidiyorum. AVM gezip Langırt oynuyor, film izliyoruz. Onun yanına gittiğimde şehri falan gezdiriyor, onun çevresinden tanıdığım arkadaşlarımla buluşuyoruz falan. En iyi aktivite kazı kazan oynamak ama.