Yakın kız arkadaşa nasıl açılınır?

Ben sevgilimle birlikte ders çalışırız destek oluruz birbirimize triplerine çok güvenmiyorum. Sonra kütüphanelerdeki oynaşmalarına katlanıyoruz.
Çalışkan biri bulmak lazım. Yoksa kütüphanede kimse 10 saat aralıksız ders çalışmıyor. Sigara molası verenler çok var ara verip sürekli telefona bakan var çok etkileyeceğini sanmıyorum. Çok sıkışık bir programın yoksa.Şimdi benim önümde tus var mesela yksden daha zor bir sınav. Sevgilim var ayrılacağımı da sanmıyorum. Bir şekilde yürüyor yani.

Çalışkan biri bulmak lazım. Yoksa kütüphanede kimse 10 saat aralıksız ders çalışmıyor. Sigara molası verenler çok var ara verip sürekli telefona bakan var çok etkileyeceğini sanmıyorum. Çok sıkışık bir programın yoksa. Şimdi benim önümde tus var mesela YKS'den daha zor bir sınav. Sevgilim var ayrılacağımı da sanmıyorum. Bir şekilde yürüyor yani.

Haklısınız hocam. Teşekkürler. Sınavınızda başarılar.

Hocam olacak şey belli "ben seni arkadaşım olarak görüyorum" diyecek ve bu andan sonra eski arkadaşlığınız bile olmayacak çünkü utanacaksın. Sınava hazırlanıyorsan bu daha kötü bir psikolojiye sokar seni.

Sınava hazırlanma gibi bir niyette değilim. Bu arada kız açığa geçti. Artık sanal harici nadiren görüşebiliyoruz. Ne tavsiye edersin? İster istemez aramız açılacak biraz açığa geçtiği için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava hazırlanma gibi bir niyette değilim. Bu arada kız açığa geçti. Artık sanal harici nadiren görüşebiliyoruz. Ne tavsiye edersin? İster istemez aramız açılacak biraz açığa geçtiği için.

Diyecek pek bir şey yok gibi. Seviyorsan nadiren olan buluşmalarınızın herhangi birinde olgun bir centilmen gibi söyleyeceksin, seviyorsan "seviyorum" diyeceksin, bu kadar. Evet zor geliyor fakat olmayacaksa bile en başta bunu bil ki erkenden unutmaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı