Yakın puandaki liseler gelir mi?

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
1685880576550.png

Bu sonuçlarım.

1685880600127.png

1685880619534.png

İstediğim liseler bunlar. Standart sapma ile yaklaşık bi' 10 puan yükselir diye düşünüyorum, dalga geçmeyiniz. Bu liseler gelir mi?

Sınavın kolaylığına bağlı tabi, 2019 ya da daha kolay bir sınav gelirse zor onun dışında büyük sapmalar olmaz yüzdelik dilimlerde, bence girersin.

Unutma. Önemli olan yüzdelik. Puan değil.

Sınavın kolaylığına bağlı tabii, 2019 ya da daha kolay bir sınav gelirse zor onun dışında büyük sapmalar olmaz yüzdelik dilimlerde, bence girersin.

Bu sınav gerçekten kolaydı ama.

Mehmet Tekinalp lisesine gidersin ama yukarıdakini sanmıyorum.

Eki Görüntüle 1806627

Bu sonuçlarım.

Eki Görüntüle 1806632

Eki Görüntüle 1806634

İstediğim liseler bunlar. Standart sapma ile yaklaşık bi' 10 puan yükselir diye düşünüyorum, dalga geçmeyiniz. Bu liseler gelir mi?

Öncelikle yüzdelik daha önemli. Ama varsayalım yüzdeliğin 5.1 gitmek istediğin okul 5 olsun. Gitmen biraz zor olabilir çünkü önünde büyük ihtimalle bayağı kişi olacak ama 6 civarı okullara daha rahat gidebilirsin. Bir de her zaman aklında olsun bu puanlarda yani bu civarlarda okullar başarı olarak yatkındır (öğretmen kalitesi vb.) Önemli olan senin kendini geliştirmen. Bir de bazı okullar var düşük yüzdelikle alıp YKS'de 10 öğrenci iyi yere gider. Bazıları var 2 katına yatkın yüzdelikle alor 8 kişi gider. Dediğim gibi artık önemli olan kendini geliştirmen.

Sınavın kolaylığına bağlı tabi, 2019 ya da daha kolay bir sınav gelirse zor onun dışında büyük sapmalar olmaz yüzdelik dilimlerde, bence girersin.
Hocam fen ve türkçede çok sorun yaşayan oldu.
Unutma. Önemli olan yüzdelik. Puan değil.

Bu sınav gerçekten kolaydı ama.

Mehmet Tekinalp lisesine gidersin ama yukarıdakini sanmıyorum.
Anladım.
Öncelikle yüzdelik daha önemli. Ama varsayalım yüzdeliğin 5.1 gitmek istediğin okul 5 olsun. Gitmen biraz zor olabilir çünkü önünde büyük ihtimalle bayağı kişi olacak ama 6 civarı okullara daha rahat gidebilirsin. Bir de her zaman aklında olsun bu puanlarda yani bu civarlarda okullar başarı olarak yatkındır (öğretmen kalitesi vb.) Önemli olan senin kendini geliştirmen. Bir de bazı okullar var düşük yüzdelikle alıp YKS'de 10 öğrenci iyi yere gider. Bazıları var 2 katına yatkın yüzdelikle alor 8 kişi gider. Dediğim gibi artık önemli olan kendini geliştirmen.
Tekinalp lisesi her sene Koç lisesine falan gönderiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı