Kitap okuyan kesim Türkiye'de olduğu gibi forumda da çok azınlık bir kesim bu kesimin içinde olanların ne okuduklarını merak ediyorum. Ben Witcher ve metro kitap serilerinden sonra DC Wonder Woman'a başladım, Batman Cat Woman ve Superman'i de sırasıyla okuyacağım sizler neler okudunuz? Veya okuyorsunuz yakın zamanda?
Kitap okuyan kesim Türkiye'de olduğu gibi forumda da çok azınlık bir kesim bu kesimin içinde olanların ne okuduklarını merak ediyorum. Ben Witcher ve metro kitap serilerinden sonra DC Wonder Woman'a başladım, Batman Cat Woman ve Superman'i de sırasıyla okuyacağım sizler neler okudunuz? Veya okuyorsunuz yakın zamanda?
Okuyacak kitap bulamadığım için İngilizce Conan the Barbarian çizgi roman serisi .
Bundan önce ise İngilizce olarak Stephen King-Misery.
Sözlüğü eskittim.
Alacağın üründen en az 1 TL fazla olması lazım cüzdan bakiyenin. Steam Cüzdan Kodu alamazsınız diye biliyorum yanlışım yoksa. İki gün önce ben de kitap sipariş ettim. Hocam önerdiğiniz kitap var mıdır?
Bisiklete biniyorum, eve dönüş noktasına geldiğimde sakin bir noktada denize karşı banka oturup yanımda getirmiş olduğum Sherlock Holmes serisinden birkaç bölüm okuyorum.
Babalar ve Oğullar, Beyaz Zambaklar Ülkesinde, "Bismarck'ı Batırın!, Askerlik Sanatı ve Prens'i bitirdim 3 hafta içerisinde. Şuan Yaşlı ve Deniz'i okuyorum. Ama çok yavaş ve sıkıcı ilerliyor.