Hocam yaşınız biraz küçük bende sizin yaşlarınızda böyle şeyleri takardim çirkin hissederdim kimisi iyi kimisi kötü derdi kafayı bunla bulamistim sabah jeller yüz bakım kaş saç hatta bu sakizla jawline kadar ilgileniyordum 17 yaşımda birazda ozgüvenim artınca baya ortamlara girdin sevgili flört yaptım aktif bir iliskim vardı yollarımi onunla ayırdım 3-4 ay önce yaş büyüdükçede bu tip konusu aşılıyor hocam önemsememeye başlıyorsunuz ama size benim tavsiyem nolurdu hocam spor diye bahsetmissiniz spor yapabilirsiniz fiziğiniz güzelleşir + puandır kilolusunuzdur zayifsinizdir ideal kilonuza gelebilirsiniz onun haricinde burun çene yapısı genel yüz görünümü genetik hocam misal 193 boyunda 80 kilo iken benim tipim çevremden aldığım duyumlara göre iyi ve en çok sevgili yaptığım döneme gelmişti yüz hattım belli güzel duruyordu sporla 100 kg oldum yüzüm şişti vs şuan 90 kiloyum hala yağ oranımi düşürmeye çalışıyorum misal iltifat eden bile olmadı 100 kg iken fiziğim dışında yüzüme
Size tavsiyem takmayın hocam hayat büyüdükçe anlayacaksiniz bin bir türlü sorun problem vs bunu hocam sen yakışlisin sen beni anlamazsin gibi düşünme o yollardan bende geçtim