Yakıtsız Çalışan Motor Yapılıyor!

Bilgilendirmeler için Teşekkürler. Başımıza ne gelecekse zararlı ışınlardan ve Zararlı maddelerden gelecek.

Ben 3.Dünya savaşında bunun etkisi çok büyük olacak diyorum. Ayrıca Ay'a ve çok bilinen 9 Gezegenin dışında diğer gezegen ve diğer evrenlere gitmek çocuk oyuncağı olacak. En önemlilerden biride Havada yaşam olacak. (Yani; havada evler olacak. Toprak, beton ve benzeri olacak. ) Zaten deprem için Japonya yapmıştı. Birkaç cm Ev havada duruyor. Ama Bulut yüksekliğinde olacak; dediğim. Hayatta çalışılırsa herşey olur; yeterki Kitabımıza bilip uygulayalım. İnsan olalım yeter ki...

Ne güzel fantazileriniz var (havada evler olacak) 46yil önce aya gidildiyse şimdi ay"da lunaparkda dinleniyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu fantezi değil olur veya olamaz da değil. Çünkü ; Bu hava yastığı sistemi ne o zaman... Ben aya gidilecek demedim. Gidilmesi çocuk oyuncağı olacak. Şimdi çocuk oyuncağımı...

Dostum bu fantezi değil olur veya olamaz da değil. Çünkü ; Bu hava yastığı sistemi ne o zaman... Ben aya gidilecek demedim. Gidilmesi çocuk oyuncağı olacak. Şimdi çocuk oyuncağımı...
Hava yastiginda elektrik gidince ne olacak ? Mesela Baku'de yaşıyorum elektrikin daima gelmesi garanti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…