Yakuza 0 ağır bir İngilizce istiyor mu?

reredo

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
484
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Lise 2 öğrencisiyim o düzeyde ingilizcem var. Game Pass PC'den indirip oynamak istiyorum fakat nasıl bir ingilizcesi olduğunu bilmediğimden sormak istedim. Ağır bir ingilizcesi var ise bekleyip Steam'den alırım diye düşünüyorum.
Niye videolarını izleyip bakmıyorsun diyeceklere ise cevabım oyun hakkında bir şey izlemek istemememden kaynaklanıyor :)
 
Evet oyun iyi bir ingilizce istiyor. Oyunu bitirmiş birisi olarak söylüyorum, Yakuzayı açık dünya oyunu takılırım bilmem ne diye oynayacaksan, sana göre değil. Oyunda herşey script, yani herşeyle konuşarak iletişime geçiyorsun ve kendi konuşmanı ilerletmen gerekiyor, eğer ingilizcene güvenmiyorsan zorlanırsın, dili kolay değil. Mesela gece klubü için bir kızla konuşacaksın klübe almak için 5dk konuşma balonu okursun veya sokakta biriyle kavga edeceksin, orada bile konuşma çıkar bir sürü. Ben ingilizce bildiğim için zorlanmadım ama bazen beni bile darladı uzun uzun ingilizce metinler. Ama öte yandan hikayesi ve oyunun küçük açık dünyası çok zevkli, evet açık dünyası biraz kısıtlı herşeyi yapamıyorsun.
 
Evet oyun iyi bir İngilizce istiyor. Oyunu bitirmiş birisi olarak söylüyorum, yakuzayı açık dünya oyunu takılırım bilmem ne diye oynayacaksan, sana göre değil. Oyunda her şey script, yani her şeyle konuşarak iletişime geçiyorsun ve kendi konuşmanı ilerletmen gerekiyor, eğer ingilizcene güvenmiyorsan zorlanırsın, dili kolay değil. Mesela gece klubü için bir kızla konuşacaksın klübe almak için 5dk konuşma balonu okursun veya sokakta biriyle kavga edeceksin, orada bile konuşma çıkar bir sürü. Ben İngilizce bildiğim için zorlanmadım ama bazen beni bile darladı uzun uzun İngilizce metinler. Ama öte yandan hikayesi ve oyunun küçük açık dünyası çok zevkli, evet açık dünyası biraz kısıtlı her şeyi yapamıyorsun.

Steam'de indirime girmesini bekleyeyim madem Game Pass'te yamalama olmaması çok can sıkıcı.
 

Geri
Yukarı