Sürprizbozan Yakuza Like A Dragon boss için ekipman ve build önerisi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
izmir
Oynayanlar bilir ki önceki oyunlardaki ana karakter, Like A Dragon'da Boss olarak geliyor. Ve oldukça zor gibi, hangi saldırı kullansam dirençli oluyor veya blokluyor. 'Cold' büyüsü zayıf noktasıymış ama bu saldırıyı kullanan herhangi bir karakter kasmadım. Sadece itemlerin verdiği hasarda yeterli olmuyor. Önerisi veya fikri olan? Zaten kasılmam lazım ama en azından etkili bir tavsiye alırsam o yönde kendimi geliştirip boşuna vakit kaybetmeyeyim diyorum.

Kaç seviyesin? Yan görevleri yaptın mı? Ayrıca business management modunu da mı kasmadın?
Genel olarak takım 48 seviye. Ve hayır o yan oyunu oynamadım. Ve o mini oyunu oynayınca partiye katılan kızı da alamadım tabi. Aslında şuana kadar hiçbir boss'ta ölmedim. Bunun sıkıntısı her saldırıya dirençli olması. Üstelik bazen arka arkaya iki sıra hakkı veriyor ona oyun, Ichiban'ı canlı çıkaramıyorum iki saldırısından.

Genel olarak takım 48 seviye. Ve hayır o yan oyunu oynamadım. Ve o mini oyunu oynayınca partiye katılan kızı da alamadım tabi. Aslında şu ana kadar hiçbir boss'ta ölmedim. Bunun sıkıntısı her saldırıya dirençli olması. Üstelik bazen arka arkaya iki sıra hakkı veriyor ona oyun, Ichiban'ı canlı çıkaramıyorum iki saldırısından.
Seviyen 1-2 tık düşük gibi. Tam olarak hatırlamıyorum ancak o kısımlarda 51 veya 52 seviyeydim. 57 seviyelik bir boss için 48 level çok daha düşük maalesef. Hızlıca seviye kasmak için Sotenbori Arena'yı veyahut dungeonları deneyebilirsin. Oyunu oynadığın kısımlarda ve ilerleyen kısımlarında işine yarayabilecek birkaç öneri verebilirim.

- Management mini oyununu sonuna kadar kasmanı öneriyorum. Çünkü mini oyunun sonunda "Orbital Laser" skillini ve Eri'yi kazanıyorsun. Ayrıca cebine para da giriyor, bol bol Staminan Royale&Staminan Spark stoklarsın.

- Romance Workshop'ı da öneriyorum eğer kasmadıysan. Çünkü daha kaliteli ekipmanlar üretebiliyorsun. Ekipman üretmek için gerekli olan malzemeleri Hamakita Park'ta bulabilirsin.

- Karakterlerin bond seviyesi kaç? Eğer bunları da kasmadıysan kasmanı şiddetle öneririm. 5 seviye kasınca her karakter farklı skiller kazanıyor. Bunu yapmak için Kashiwagi'nin barmenlik yaptığı barda karakterlerle sohbet etmen gerekiyor.

Seviyen 1-2 tık düşük gibi. Tam olarak hatırlamıyorum ancak o kısımlarda 51 veya 52 seviyeydim. 57 seviyelik bir boss için 48 level çok daha düşük maalesef. Hızlıca seviye kasmak için Sotenbori Arena'yı veyahut dungeonları deneyebilirsin. Oyunu oynadığın kısımlarda ve ilerleyen kısımlarında işine yarayabilecek birkaç öneri verebilirim.

- Management mini oyununu sonuna kadar kasmanı öneriyorum. Çünkü mini oyunun sonunda "Orbital Laser" skillini ve Eri'yi kazanıyorsun. Ayrıca cebine para da giriyor, bol bol Staminan Royale&Staminan Spark stoklarsın.

- Romance Workshop'ı da öneriyorum eğer kasmadıysan. Çünkü daha kaliteli ekipmanlar üretebiliyorsun. Ekipman üretmek için gerekli olan malzemeleri Hamakita Park'ta bulabilirsin.

- Karakterlerin bond seviyesi kaç? Eğer bunları da kasmadıysan kasmanı şiddetle öneririm. 5 seviye kasınca her karakter farklı skiller kazanıyor. Bunu yapmak için Kashiwagi'nin barmenlik yaptığı barda karakterlerle sohbet etmen gerekiyor.
30 kattan oluşan arenayı bir kez tamamladım. Bir kez daha girip oynanıyor mu bilmiyorum. Romance Shop'um 3. seviye. 4 için 20 milyon isteyince daha da yükseltmedim. Evet barda oturup hepsiyle sonuna kadar vakit geçirdim. Yanıtların için teşekkür ederim. Aslında uğraşsam bu şekilde de yenerim ama acaba çok uğraşmadan bir iki değişiklik ile daha kolay yenmenin bir yolu var mı diye sormuştum. Neyse biraz daha fazla vakit gömmem gerekecek gibi duruyor.

30 kattan oluşan arenayı bir kez tamamladım. Bir kez daha girip oynanıyor mu bilmiyorum. Romance Shop'um 3. seviye. 4 için 20 milyon isteyince daha da yükseltmedim. Evet barda oturup hepsiyle sonuna kadar vakit geçirdim. Yanıtların için teşekkür ederim. Aslında uğraşsam bu şekilde de yenerim ama acaba çok uğraşmadan bir iki değişiklik ile daha kolay yenmenin bir yolu var mı diye sormuştum. Neyse biraz daha fazla vakit gömmem gerekecek gibi duruyor.
Arena tekrarlanabiliyor, sadece kazandığın itemleri tekrar kazanamıyorsun. İşini kolaylaştıracak olan şeyleri fazlasıyla yapmışsın zaten, seviyeni 51-52 yaparsan rahat geçersin. 48 level çok düşük söylediğim gibi, boşuna uğraşmış olursun. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı