Yalama olan kasa vida yuvasına ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.353
Hocam sökeceğinizde nasıl olur bilmiyorum ama birazcık silikon eritip onunla takmak da çözüm olabilir. Tabii kasa sıcaklığından dolayı silikonun erime ihtimali de var.
Hocam silikon ile mümkün değil, kasa kapağı muhakkak ileride açılacaktır. Silikon sabit kalması gereken materyallerde kullanılır.

Nalbur'dan temin edebilirsin. Ama %100 olacak garantisi yok. yuva içe göçmüş olabilir mi?

İçe göçme değil dışarıya bombe yapmış. Alt taraftaki sağlam yuva dümdüz duruyor.

Şu akıllı vidayı yarın bir sorayım ben nalbura, olmadı vidayı da yanıma alayım belki boy boy değişiyordur.

Hocam sökeceğinizde nasıl olur bilmiyorum ama birazcık silikon eritip onunla takmak da çözüm olabilir. Tabii kasa sıcaklığından dolayı silikonun erime ihtimali de var.

Kasayı düzenli temizliyorum evde kedi olunca malum normalden 2-3 kat hızlı tozlanıyor. Bir de bu kasanın tepesi filtresiz olunca.

Çok dezavantajları olan kasa ama seviyorum. Daha DDR5 dizeceğiz içine.

İçe göçme değil dışarıya bombe yapmış. Alt taraftaki sağlam yuva dümdüz duruyor.

Şu akıllı vidayı yarın bir sorayım ben nalbura, olmadı vidayı da yanıma alayım belki boy boy değişiyordur.

Kasayı düzenli temizliyorum evde kedi olunca malum normalden 2-3 kat hızlı tozlanıyor. Bir de bu kasanın tepesi filtresiz olunca.

Çok dezavantajları olan kasa ama seviyorum. Daha DDR5 dizeceğiz içine.
Bence değiştirmen gerek. Manevi açısından ne olursa olsun. Paran varsa değiştir. En dandiğinden gamepower kasa bile alabilirsin.

Bence değiştirmen gerek. Manevi açısından ne olursa olsun. Paran varsa değiştir. En dandiğinden gamepower kasa bile alabilirsin.

Ne Gamepower'ı Allah yazdıysa bozsun, duymamış olayım. Al içindeki 4060 Ti'ı duvara at parçala şu vida yuvası olayı kadar üzülmem.

Ben mutluyum kasamla, çözümsüz bir sorun yaşarsam düşünebilirim değiştirmeyi.

Ne Gamepower'ı Allah yazdıysa bozsun, duymamış olayım. Al içindeki 4060 Ti'ı duvara at parçala şu vida yuvası olayı kadar üzülmem.

Ben mutluyum kasamla, çözümsüz bir sorun yaşarsam düşünebilirim değiştirmeyi.
Tamam sanırım gamepower sevmiyorsunuz? Zoko olur mu? O kasa gel zaman git zaman diğer vidaları da yamulabilir çünkü. O vidalarda görüntü kirliliği yapacak. Simetri hastasıysanız bulaşılmaz.

Tamam sanırım gamepower sevmiyorsunuz? Zoko olur mu? O kasa gel zaman git zaman diğer vidaları da yamulabilir çünkü. O vidalarda görüntü kirliliği yapacak. Simetri hastasıysanız bulaşılmaz.

Aslında sorun çok büyük değil, bazen işlemci yükü artınca kule tipi soğutucunun RPM coşuyor bu sefer panel titremeye başlayıp ses ediyor. Elimi hafifçe dokundursam kesiliyor, üst vida sıkışmadığından öyle.

Buna bir şey olursa da alacağım kasa Corsair 5000D Solid Panel falan olur. 270R'a en çok benzeyen modern kasalardan birisi o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı