Yalnızca Valorant oynarken TUF Gaming M3 mouse takılıyor

Zibbo

Centipat
Daha fazla  
TUF Gaming M3 mouse kullanıyorum ve fareyi aldığım günden beri sadece Valorant'ta takılma yapıyor. Sanki anlık FPS düşmüş gibi mouse takılıyor fakat diğer oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bunu nasıl çözebilirim veya sorun neden kaynaklanıyor? Bir sürü video izledim hiçbiri yardımcı olamadı en sonunda mouse değiştirmeyi düşünmeye başladım. Yeni bir mouse alırsam sorun devam eder mi sizce?
Not: Bir önceki faremde bu sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
1-Valorant'ın kurulduğu dosyadan "Riot Client" dosyasını silin.
2- Sitesinden yükleme programını indirin (65MB).
3- Oyunu normal yüklüyor gibi yükleyin aynı klasöre, 100-200 MB bir yükleme yapacak.
Böylece oyunla alakalı eksik dosya varsa anlarız.

Diğer ihtimalleri değerlendirmek gerekirse FPS sınırı koymuş olabilir misiniz? Farenin kablosunda temassızlık olabilir mi? Valorant haricinde hiçbir şekilde takılma yapmıyor mu?

Sadece Valorant'ta bu sorun oluyorsa fare kaynaklı olmaması lazım.

Şu an elimde başka bir fare yok ama sorunun fareden kaynaklandığını düşünüyorsanız yeni bir fare almayı düşünüyorum.
Cok yuksek ihtimalle fareden kaynaklaniyor.

bkz.

Bkz.

İlk sorudaki arkadaşın yaşadığı sorunun neredeyse aynısını yaşıyorum eskiden FPS düşmesi yaşamamama rağmen yeni fareyi kullanırken nadir de olsa FPS droplarla karşılaşıyorum.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
1-Valorant'ın kurulduğu dosyadan "Riot Client" dosyasını silin.
2- sitesinden yükleme programını indirin (65MB).
3- oyunu normal yüklüyor gibi yükleyin aynı klasöre, 100-200 MB bir yükleme yapacak.
Böylece oyunla alakalı eksik dosya varsa anlarız.

Diğer ihtimalleri değerlendirmek gerekirse FPS sınırı koymuş olabilir misiniz? Farenin kablosunda temassızlık olabilir mi? Valorant haricinde hiçbir şekilde takılma yapmıyor mu?

Sadece Valorant'ta bu sorun oluyorsa fare kaynaklı olmaması lazım.

Dosyaları doğrulamayı denedim sorun hala devam ediyor sorunun fareden kaynaklandığını düşünüyorum.

İlk sorudaki arkadaşın yaşadığı sorunun neredeyse aynısını yaşıyorum eskiden FPS düşmesi yaşamamama rağmen yeni fareyi kullanırken nadir de olsa FPS droplarla karşılaşıyorum.

Dosyaları doğrulamayı denedim sorun hala devam ediyor sorunun fareden kaynaklandığını düşünüyorum.

Farenin programı varsa yenileme hızını (polling rate) eğer 1000 Hz ise 500'e düşürüp dener misiniz?

İşlemciniz nedir?

Şu an elimde başka bir fare yok ama sorunun fareden kaynaklandığını düşünüyorsanız yeni bir fare almayı düşünüyorum.

Kral ne oldu düzeldi mi bende de aynı sorun var şu an bir anda olmaya başladı anlamadım.

Bkz.

Ne önerirsin ucuz olursa sevinirim kulaklık içinde para lazım olacak çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı