Yalnızlık ve çözümsüzlük

biyolog16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yalnızlık neden üstesinden gelinmeyen bir duygu? Bugün bir kız tarafından reddedildim. Bunun üzerine bu durumu kaç kişiyle paylaşabileceğimi düşündüm. Bir kişi zor buldum aslına bakarsanız. Eskiden sosyal medyada gruplarda takılır, sanal da olsa bir şeyin parçası haline gelirdim. Şimdi böyle olmuyor. Dinlediğim şarkıları bile paylaşacak birini bulamıyorum. Herkes meşgul... Ama bana karşı böyleler tabii. Netflix'e ve Reddit'e gömülmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Aynı durumdan muzdariptim ve kendim olduğum sürece kimseye ihtiyaç duymamaya başladım. Daha sonrasında ise insan rahatlıyor emin olun çünkü kendinize yetiyorsunuz sırtınızı kendiniz dik tutuyorsunuz başkası değil.

Selamlar, yalnızlık neden üstesinden gelinmeyen bir duygu? Bugün bir kız tarafından reddedildim. Bunun üzerine bu durumu kaç kişiyle paylaşabileceğimi düşündüm. Bir kişi zor buldum aslına bakarsanız. Eskiden sosyal medyada gruplarda takılır, sanal da olsa bir şeyin parçası haline gelirdim. Şimdi böyle olmuyor. Dinlediğim şarkıları bile paylaşacak birini bulamıyorum. Herkes meşgul... Ama bana karşı böyleler tabii. Netflix'e ve Reddit'e gömülmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Böyle bir şey de yani eh pes dedirtir:)

Burada sosyalleşmeniz lazım vs. demeye gerek yok. Sınav senemde arkamdan vuran arkadaşlarım ve kız arkadaşımdan sonra artık insan aramamaya başladım. Spotify açıp forumları gezmek veya Twitch'te zaman öldürmek favori aktivitelerim. Bir elimin parmakları kadar samimi arkadaşım var arada oyun oynar sohbet ederiz. Yalnızlık, yapay samimiyeti olan sosyallikten çok daha iyidir.

Karşı cinste karşı cins, takılmayın bu kadar hocalarım. Sevgili vb. işler böyle kafaya takarak olacak işler değil. Önünüze bakın, elbet biri çıkacaktır. 7 milyar içinde size uygun bir kız yoksa...

Açın dizinizi/filminizi veya sevdiğiniz bir aktiviteyi onunla uğraşın. Geçer böyle şeyler :)

Sanki ilk defa reddedilen tek bir kendi var bu dünyada.
Ölüler de zannedermiş ki diriler her gün helva yiyor :)

Ayrıca bu korona döneminde herkes vakit geçirmek için bir şeyler yaparken sana vakit ayıramamaları çok normal. Çünkü herkes can derdinde, geçim derdinde veya günlük rutin işlerini yapıyor.

Karşı cinste karşı cins, takılmayın bu kadar hocalarım. Sevgili vb. işler böyle kafaya takarak olacak işler değil.

Dostum iyi niyetinin farkındayım ve söylediğin çok doğru. Fakat ben burada karşı cinsten bahsetmedim, yaşadığım olayı paylaşacak birini bulamadım beni üzen kız değil bunun üzerine hasbihal edecek birisinin ( kanka vs.) yokluğuydu.
Sanki ilk defa reddedilen tek bir kendi var bu dünyada.
Ölüler de zannedermiş ki diriler her gün helva yiyor :)

Ayrıca bu korona döneminde herkes vakit geçirmek için bir şeyler yaparken sana vakit ayıramamaları çok normal. Çünkü herkes can derdinde, geçim derdinde veya günlük rutin işlerini yapıyor.

Fakat ben burada karşı cinsten bahsetmedim, yaşadığım olayı paylaşacak birini bulamadım diyorum neden anlamak istemiyorsunuz?

Dostum iyi niyetinin farkındayım ve söylediğin çok doğru. Fakat ben burada karşı cinsten bahsetmedim, yaşadığım olayı paylaşacak birini bulamadım beni üzen kız değil bunun üzerine hasbihal edecek birisinin ( kanka vs.) yokluğuydu.
Pardon, bizim hatamız. Bu tür konulara alışınca bir de gece açılınca...
Bize anlatabilirsiniz :) Tabii çok özele girmeden çünkü buradaki konular silinmiyor. Bir diğer seçenekte buradan güvenilir arkadaşlar bulup onlarla konuşabilirsiniz ama sanal arkadaşlık ne kadar iyi olur bilemiyorum.

En iyisi siz dışarı çıkın biraz kafa dağıtınız (tabii yasaklar zamanları dışında) :)

Yaşın kaç? Okul veya is yerinde çevren ne alem? Sanal dışında var mi bi' çevre?

İş ortamı var ama kolpadan hep yaş da erken 20'ler ama olmuyor bazen çok itici bir tipim itiraf etmek gerekirse ve empati yeteneğim 0. Hala lolde tanıştığım kişilerle takılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı