ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım.
VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım.
Çözüm intikk 9 Mart 2024 ÖTNeşriyat dedi: VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım. Eki Görüntüle 2136451 Genişletmek için tıkla... Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok.
ÖTNeşriyat dedi: VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım. Eki Görüntüle 2136451 Genişletmek için tıkla... Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok.
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.706 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 ÖTNeşriyat dedi: VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım. Eki Görüntüle 2136451 Genişletmek için tıkla... Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok. Artı 0 Eksi Çözüm
ÖTNeşriyat dedi: VirusTotal sonuçları aşağıdadır, bazıları lisanslı olmadığı için bu uyarıyı verebilir diyor ama tam emin olamadım. Eki Görüntüle 2136451 Genişletmek için tıkla... Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok.
KS KS ÖTNeşriyat Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 intikk dedi: Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
intikk dedi: Değildir yanlış uyarı. False-pozitife yani Kaspersky ve Malwarebytes uyarı vermediyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim.