Hocam ilk başta japon motoru japondan şaşmak istemiyorum ikincisi görünüş olarak hoşuma gidiyor oturuş pozisyonu vb rahat denildiğini görüyorum birde can sıkan kronik sorunları olmadığını biliyorum.Neden MT-25 almak istiyorsunuz? Piyasadaki denk motorlara kıyasla sizi MT-25'e iten şey ne? Önce bunu konuşalım.
Neden MT-25 almak istiyorsunuz? Piyasadaki denk motorlara kıyasla sizi MT-25'e iten şey ne? Önce bunu konuşalım.
2.el Yamaha MT-25 almayı düşünüyorum almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Km'si kaç olmalı vb ekstra bilmem gereken şeyler nelerdir? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursalar çok sevinirim.
Öncelikle sadece Japonlar kaliteli motor üretmiyor. Ducati , Mv Agusta , BMW , KTM , Harley Davidson , Moto guzzi , Triumph ve daha fazlası… hepsi de japonlarda taş çıkartacak kalitede motosiklet markaları. Bunları yok saymak motosiklet dünyasına hakarettir. Her neyse gelelim soruna Prosofinin Mt25 e eksper yaptırdığı video var o video işine yarayacaktır orada her detayına inilerek nerelere bakılması gerektiği konuşulmuş. Bende yazarım burada ama çok uzun olur şimdi vieoyu izlemek daha mantıklı. Youtube Prosofi mt25 eksper yaz çıkacaktır.Hocam ilk başta japon motoru japondan şaşmak istemiyorum ikincisi görünüş olarak hoşuma gidiyor oturuş pozisyonu vb rahat denildiğini görüyorum birde can sıkan kronik sorunları olmadığını biliyorum.
Hocam ilk başta Japon motoru Japon'dan şaşmak istemiyorum ikincisi görünüş olarak hoşuma gidiyor oturuş pozisyonu vb rahat denildiğini görüyorum bir de can sıkan kronik sorunları olmadığını biliyorum.
Onlarca mesaj geliyor her gün motosiklet kategorisine. Onların bildirimlerinin arasında kaybolmuş. Görmemişim tabii. Dönüş yapardım yoksa.Konu sahibinin yazdığı cevabı görmediniz galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.