Yan binadan fiber internet için kablo çekilebilir mi?

Tamam şart değil de yenilere daha kolay geliyor. Malatya gibi bir yerde bunu yapmak kolay değil.

Sen muhtemelen bana göre hizmetin daha iyi olduğu bir bölgedesin ve sana daha kolay getirmişler.

Elektrikçiyle konuştuğumda böyle karışık şeyler söylemedi. Yan binadaki fiber kabloyu bizim binanın ankastresine çekecekmiş sadece olay bu.

Hocam son durum nedir sorunu çözebildiniz mi?

Hocam son durum nedir sorunu çözebildiniz mi?
Hocam selamlar. Müdürlüğe yaklaşık 1 hafta önce gittim derdimi anlattım oradaki arkadaş ilgili birimlere yönlendireceğim dedi. Aynı gün içinde telefon geldi. Altyapınızda kablo arızası var o nedenle yeni başvuru alınamıyor dedi. Arıza için şikayet kaydımı ilgili yerlere ilettiklerini söylediler ancak ben bu işin çözüleceğini hiç sanmıyorum. Başka bir çözüm olarak 1-2 gün içinde tekrar müdürlüğe gideceğim ve ev telefonu bağlatıp adsl internet almak istediğimi söyleyeceğim. Gelişmelerden haberdar ederim.

Hocam selamlar. Müdürlüğe yaklaşık 1 hafta önce gittim derdimi anlattım oradaki arkadaş ilgili birimlere yönlendireceğim dedi. Aynı gün içinde telefon geldi. Altyapınızda kablo arızası var o nedenle yeni başvuru alınamıyor dedi. Arıza için şikayet kaydımı ilgili yerlere ilettiklerini söylediler ancak ben bu işin çözüleceğini hiç sanmıyorum. Başka bir çözüm olarak 1-2 gün içinde tekrar müdürlüğe gideceğim ve ev telefonu bağlatıp adsl internet almak istediğimi söyleyeceğim. Gelişmelerden haberdar ederim.
Hocam merhaba en son Aralık'ta yazmışsınız son durumu merak ettim bağlatabildiniz mi nasıl çözdünüz işi? Benim bağlı olduğum altyapıda da boş port yok maalesef.

Hocam merhaba en son aralık'ta yazmışsınız son durumu merak ettim bağlatabildiniz mi nasıl çözdünüz işi? Benim bağlı olduğum altyapıda da boş port yok maalesef.

Merhaba bu sohbeti açtıktan birkaç ay sonra bir komşumun bizim binada böyle bir sorun yaşandığını bildiğini ve bana kendi internetlerini paylaşabileceklerini söylediler o zamandan bu yana uzun süredir komşumla aynı interneti kullanıyorum ve bu internette İstanbul sunucusunda 20 ping 35 dowload 12 upload alıyorum sizin de böyle iyi kalpli komşularınız varsa paylaşmanızı öneririm aksi takdirde çözüm olarak düşündüğünüz yöntemlerin sonuç verme ihtimali en fazla%10 diye düşünüyorum aynı interneti 3 hane beraber kullanmamıza rağmen ping değerimde dalgalanma bile yaşamıyorum ancak bu internet firmasının Türk Telekom olmamasından dolayı da olabilir.

Merhaba bu sohbeti açtıktan birkaç ay sonra bir komşumun bizim binada böyle bir sorun yaşandığını bildiğini ve bana kendi internetlerini paylaşabileceklerini söylediler o zamandan bu yana uzun süredir komşumla aynı interneti kullanıyorum ve bu internette İstanbul sunucusunda 20 ping 35 dowload 12 upload alıyorum sizin de böyle iyi kalpli komşularınız varsa paylaşmanızı öneririm aksi takdirde çözüm olarak düşündüğünüz yöntemlerin sonuç verme ihtimali en fazla%10 diye düşünüyorum aynı interneti 3 hane beraber kullanmamıza rağmen ping değerimde dalgalanma bile yaşamıyorum ancak bu internet firmasının Türk Telekom olmamasından dolayı da olabilir.
Anladım teşekkür ederim geri dönüşünüz için umarım uzun bir zaman yine böyle sıkıntı yaşamadan devam edersiniz 🙂

Benden söylemesi: yaptığınız paylaşım (binadaki sıkıntınız var olsun ya da olmasın, paylaşım da kablolu veya lablosuz olsun farketmez...) T.Telekom kurallarına göre suçtur ve tesbit edişmesi halinde her ili tarafın da başı derde girebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı