Yan evde fiber olmasına rağmen oturulan eve fiber çekmiyorlar

Tunahanaltn

Hectopat
Öncelikle merhaba, iyi sosyaller.
Benim oturduğum bölgede 1000 Mbps fiber altyapı mevcut ancak aylar hatta 1-2 yıldır evime bağlatamadım. Eve kadar fiber oturduğum sokakta, yan binada ve birkaç yan bina da var yani sağımdaki ve solumdaki evlerde fiber var ancak benim oturduğum sahibi olduğum eve bir türlü fiber bağlanmadı.
Neler yapabilirim acaba yardımcı olma şansınız var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Comnet'e geçmeyi düşünüyorum.

Apartman değilse bağlamazlar, evinin apart mi yoksa müstakil mi olduğunu belirtmemişsin.

Ben 2 yıl uğraştım. Etrafımda herkeste fiber olduğu halde.
Çok şükür nasip olursa pazartesi kullanmaya başlayacağım.
Kısacası adamı uğraştırmadan çekmiyorlar fiber.

Apartman değilse bağlamazlar, evinin apart mi yoksa müstakil mi olduğunu belirtmemişsin.
Fiber bağlı olan evlerden biri müstakil biri apartman, benim evim de 3 dairelik 4 katlı bir apartman.

Ben 2 yıl uğraştım. Etrafımda herkeste fiber olduğu halde.
Çok şükür nasip olursa pazartesi kullanmaya başlayacağım.
Kısacası adamı uğraştırmadan çekmiyorlar fiber.
Ben uğraşırım onda sıkıntı yok ama tam olarak nereye nasıl başvurmam gerektiğini bilmiyorum sorun orada.

Fiber bağlı olan evlerden biri müstakil biri apartman, benim evim de 3 dairelik 4 katlı bir apartman.

Ben uğraşırım onda sıkıntı yok ama tam olarak nereye nasıl başvurmam gerektiğini bilmiyorum sorun orada.

Müdürlüğe gidip başvurman lazım apartmanından imza vs toplaman lazım götürüp teslim edeceksin onlarda kafalarına eserlerse çekicekler.

Müdürlüğe gidip başvurman lazım apartmanından imza vs toplaman lazım götürüp teslim edeceksin onlarda kafalarına eserlerse çekicekler.
bugün etrafa baktım bulunduğum mahallede nere ise bütün ama bütün evlerde fiber var... metal bir boru içerisinden kalın bir kablo çıkıyor o da fiber kablosuymuş onu dün akşam keşfettim bugün de çevremdeki diğer sokakları gezip tek tek kapılarının önüne baktım ve nerede ise yeni eski tüm binalarda var. muhtemelen yakın bi zamanda döşenmiş (kazılıp yeni asfalt atıldığından, kabloların çıkış yerlerinden belli) ancak benim bina çekilmemiş ve çekilmesi baya basit olacaktı, kolay bi kurul olacağına inandığım bina tasarımı var evimin (dışı da öyle).

Bugün etrafa baktım bulunduğum mahallede nere ise bütün ama bütün evlerde fiber var... Metal bir boru içerisinden kalın bir kablo çıkıyor o da fiber kablosuymuş onu dün akşam keşfettim bugün de çevremdeki diğer sokakları gezip tek tek kapılarının önüne baktım ve nerede ise yeni eski tüm binalarda var. Muhtemelen yakın bir zamanda döşenmiş (kazılıp yeni asfalt atıldığından, kabloların çıkış yerlerinden belli) ancak benim bina çekilmemiş ve çekilmesi bayağı basit olacaktı, kolay bir kurul olacağına inandığım bina tasarımı var evimin (dışı da öyle).

Müdürlüğe gidip bizim bina hariç diğer tüm binalarda fiber olduğunu belirt bizde kendi binamızda istiyoruz de uygun görürlerse çekicekler ha çekmezlerse eninde sonunda gelecektir orası ayrı 1 ay 5 ay 12 ay ne zaman ise.

Müdürlüğe gidip bizim bina hariç diğer tüm binalarda fiber olduğunu belirt bizde kendi binamızda istiyoruz de uygun görürlerse çekicekler ha çekmezlerse eninde sonunda gelecektir orası ayrı 1 ay 5 ay 12 ay ne zaman ise.
BTK'dan şikayette bulundum, Twitter üzerinden iletişime geçtim geri aradılar. her seferinde ''başvuruda bulunabilirsiniz uygun görülürse çekilebilir ama müdürlüğe dilekçe vermeniz gerek'' dediler. şahsen gelip uğraşacaklarını sanmıyorum çünkü dediğim gibi çevremdeki nerede ise bütün binalarda var ve daha öncesinde elektrik direkleri yer altına çekilirken de defalarca başvuruda bulunmuştum dilekçe vermiştim ancak hazır yer kazılmışken gelip bağlamaya tenezzül etmediler.

Yeni konular

Geri
Yukarı