efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.614 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Yan monitörüm 5ms Discord için ya da bazı programlar için kullanacağım. Ana monitörümü etkiler mi oyun oynarken?
Yan monitörüm 5ms Discord için ya da bazı programlar için kullanacağım. Ana monitörümü etkiler mi oyun oynarken?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.118 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 efebatiin dedi: Yan monitörüm 5ms Discord için ya da bazı programlar için kullanacağım. Ana monitörümü etkiler mi oyun oynarken? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Sadece hz farkı rahatsız edebilir biri 144 diğeri 60 ise acayip rahatsız eder, ms den bir şey olmaz
efebatiin dedi: Yan monitörüm 5ms Discord için ya da bazı programlar için kullanacağım. Ana monitörümü etkiler mi oyun oynarken? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Sadece hz farkı rahatsız edebilir biri 144 diğeri 60 ise acayip rahatsız eder, ms den bir şey olmaz
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.202 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 Çok acayip de rahatsız etmiyor. Yan ekran olduğu için oyun oynanamadığından hiç rahatsız etmeyecektir. Ben de 165 HZ yanında 75hz yan monitör kullanıyorum ve emin olun 60 da olsa sorun olmaz.
Çok acayip de rahatsız etmiyor. Yan ekran olduğu için oyun oynanamadığından hiç rahatsız etmeyecektir. Ben de 165 HZ yanında 75hz yan monitör kullanıyorum ve emin olun 60 da olsa sorun olmaz.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.614 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 Yorumlar için teşekkür ederim