Yan sanayi PS3 kollarının ortalama ömrü nedir?

Scorpio55

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
815
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun kolu denince aklıma ilk kablo kırılması gelmiştir hep. Bundan birkaç yıl önce Snopy Rampage SG601 model bir gamepad almıştım. Aldıktan 2 gün sonra oyun esnasında kopmalar başladı ve 1 hafta sonunda hiç çalışmaz oldu. Sağlam bir şey bakıyorum ama Logitech F710 gibi uçuk modellere para verebilecek durumda değilim. Bana beni fazla zorlamayacak ama sağlam bir ürün lazım. Bilgisayarımda Bluetooth yok. Masaüstü bilgisayar.

İçinde bulunduğum durumu anlattığıma göre soruma geliyorum: Yan sanayi bir PS3 kolunun ömrü nedir? Tavsiye ettiğiniz bir marka/model var mıdıır? Ya da PS3 kolu dışında ne tür alternatifler olabilir? Fiyat olarak maksimum 130TL'ye çıkmayı düşünüyorum. Ne kadar ucuzsa o kadar iyi.

Bunun dışında Hadron HD302 kolu için çok iyi yorumlar yapmışlar. Aranızda kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyat bandına kanser etmeyen kol bulmak zor, sadece spor yarış oyunları ise olur ama normal oyunları oynayamazsınız. Mouse gibi değil ucuzu hiç kullanılmıyor.
Zaten FPS oynamak için falan değil. Çocukluğumdan kalma bir kaç seri var. Ape Escape serisi falan. Nostalji yapmak istiyorum sadece. Kol kolayca bozulmasın yeter benim için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı