Yan tarafı çatlayan laptop sıkıntı çıkarır mı?

Adamı neden korkutuyorsunuz ki? Kullanımda sorun yapmıyorsa bir şey olmaz kolay. Plastik parça neticede. Asus'larda çok yaygındı bu. Yeni modellerde ilk defa görüyorum. Dikkatli olursanız sorun olmaz.
Kendimce gayet dikkatliyimdir. Ama arada sırada kapağı açarken çat diye sesler duyduğum oluyor

Hayır zorlanmıyorum

Laptop hiçbir darbe almadı ama bana şu menteşe gevşetme olayını ayrıntılı anlatabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu zaman ayarlı attım burada gördüğünüz menteşelerden bahsediyorum.

Adamı neden korkutuyorsunuz ki? Kullanımda sorun yapmıyorsa bir şey olmaz kolay. Plastik parça neticede. Asus'larda çok yaygındı bu. Yeni modellerde ilk defa görüyorum. Dikkatli olursanız sorun olmaz.
Klavyesi yarılırsa direk değiştirmek zorunda kalabilir o plastik dediğin şeyin içinde makine yatıyor ona bir damla su gitsin o çatlak'dan bir milim bile gitsin yalan olur laptop kapalı kalması lazım her zaman havalandırma dışında.

Kendimce gayet dikkatliyimdir. Ama arada sırada kapağı açarken çat diye sesler duyduğum oluyor

Bu tamamen menteşeden kaynaklı çıkan bir ses alt kasanızda muhtemelen görmediğiniz hasarlar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…