P PainT Hectopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 40 28 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar dün ekran kartım yandı ve bilgisayar kapanırken çok fazla fanlarını kullandı. Ekran kartı diğer ekipmanlarıma zarar vermiş midir ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2017
Arkadaşlar dün ekran kartım yandı ve bilgisayar kapanırken çok fazla fanlarını kullandı. Ekran kartı diğer ekipmanlarıma zarar vermiş midir ?
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.529 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Ekim 2017 #2 PainT dedi: Arkadaşlar dün ekran kartım yandı ve bilgisayar kapanırken çok fazla fanlarını kullandı. Ekran kartı diğer ekipmanlarıma zarar vermiş midir ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Anakart üstünde dahili ekran kartı mevcut mu? Ordan görüntü alarak sistemi test edebilirsiniz.
PainT dedi: Arkadaşlar dün ekran kartım yandı ve bilgisayar kapanırken çok fazla fanlarını kullandı. Ekran kartı diğer ekipmanlarıma zarar vermiş midir ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Anakart üstünde dahili ekran kartı mevcut mu? Ordan görüntü alarak sistemi test edebilirsiniz.
P PainT Hectopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 40 28 Ekim 2017 #3 Büyük ihtimal üstünde değil yarın kasayı açacağım o zaman geri dönerim