Yanan PSU sonrası kasaya yeni PSU takılabilir mi?

PSU kendisini yakmış gibi sadece patlamayı sisteme yapmamış gibi.
Yeni aldığım PSU bu hocam. İleride belki anakart, ekran kartı, ram, işlemci yükseltirim diye Watt değerini yüksek tuttum. Nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• IMG-20250218-WA0023.jpg
    IMG-20250218-WA0023.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 22
Güç kablosunu kasaya bağladığın noktayı sormuyor musun? Fotoğraf net olmasa da orası da yanmış veya paslanmış gibi görünüyor tam göremedim.
Fakat sen eski PSU yu çıkartıp yeni PSU yu taktıktan sonra o bağlantı noktası da değişmiş olacak, kasaya sabit değil o giriş, onu demek istedim.

Yeni aldığım PSU bu hocam. İleride belki anakart, ekran kartı, RAM, işlemci yükseltirim diye watt değerini yüksek tuttum. Nasıl sizce?

Yeni PSU güzel. Anakart ve ekran kartı üzerindeki güç pinlerini çıkarır mısınız içlerini görmemiz lazım.

Yeni PSU güzel. Anakart ve ekran kartı üzerindeki güç pinlerini çıkarır mısınız içlerini görmemiz lazım.
Ben artık yoldayım hocam. Taktıracağım kişiye götürüyorum. Birazdan oradayım. Söylerim kendisine. Kontrol eder.

Güç kablosunu kasaya bağladığın noktayı sormuyor musun? Fotoğraf net olmasa da orası da yanmış veya paslanmış gibi görünüyor tam göremedim.
Fakat sen eski PSU yu çıkartıp yeni PSU yu taktıktan sonra o bağlantı noktası da değişmiş olacak, kasaya sabit değil o giriş, onu demek istedim.
Evet hocam, tam olarak buydu kafamdaki soru işareti. Birazdan yeni PSU yu taktıracağım kişiye gidiyorum. Yoldayım. Sonucu haber veririm sizlere.

EDİT: XPG Pylon 750W 80+ Bronz PSU başarıyla kasama takıldı. Güç kaynağını takan kişi de, güç kaynağını beğendi.

Şimdi sizlere kasamın önceki ve sonraki halini atacağım. Kafamdaki en büyük soru işaretini oluşturan kısım dahil. :)

Sonuç: Yeni güç kaynağı sonrası sorunum çözüldü. Parçalarda herhangi bir sorun yok. İlginize, desteğinize çok teşekkürler.

Görseller:
Eski hali 1, eski hali 2 ve yeni hali 1, yeni hali 2 diye ayırdım.

EDİT 2 : @Atakan159 @Burak Karabal @Mollysushi

Dosya Ekleri

• eski-1.jpeg
    eski-1.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 15
  • eski-2.jpeg
    eski-2.jpeg
    148,7 KB · Görüntüleme: 16
  • yeni-1.jpeg
    yeni-1.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 16
  • yeni-2.jpeg
    yeni-2.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Ben artık yoldayım hocam. Taktıracağım kişiye götürüyorum. Birazdan oradayım. Söylerim kendisine. Kontrol eder.

Evet hocam, tam olarak buydu kafamdaki soru işareti. Birazdan yeni PSU'yu taktıracağım kişiye gidiyorum. Yoldayım. Sonucu haber veririm sizlere.

Edit: XPG Pylon 750W 80+ bronz PSU başarıyla kasama takıldı. Güç kaynağını takan kişi de, güç kaynağını beğendi.

Şimdi sizlere kasamın önceki ve sonraki halini atacağım. Kafamdaki en büyük soru işaretini oluşturan kısım dahil. :)

Sonuç: Yeni güç kaynağı sonrası sorunum çözüldü. Parçalarda herhangi bir sorun yok. İlginize, desteğinize çok teşekkürler.

Görseller:
Eski hali 1, eski hali 2 ve yeni hali 1, yeni hali 2 diye ayırdım.

Edit 2: @Atakan159 @Burak Karabal @Mollysushi

Hayırlı olsun sevindim parçaların sağlam olduğuna sizden çok bende üzülürdüm :). Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı